Egyéb

Többen is visszatértek: így állhat fel a Bayern a Köln ellen!



Hétfőre már több, korábban koronavírus miatti karanténban lévő játékos tért vissza a Säbenerre.

A Bild szerint Manuel Neuer, Kingsley Coman, Corentin Tolisso és Omar Richards is visszatérhet a keretbe a szombati, Köln elleni bajnokira. A lap kiemelte, hogy Manu ma utazott vissza a Maldív-szigetekről Münchenbe.

Éppen azért a várható kezdő is változott a korábbi kerethelyzethez képest. A Sky ezt a tizenegyet képzelte el a szombati meccsre: Neuer – Richards, Pavard, Süle, Kimmich – Roca, Tolisso – Musiala, Müller, Gnabry – Lewandowski.



Ezzel arányosan a bevethető ifisták oldalán is történtek változások. A Kicker lehozott egy cikket arról, hogy a 16 éves Paul Wanner akár ismét ott lehet a Bayern kispadján a következő találkozón. A játékosért több német és angol klub is érdeklődik, de szívesen hosszabbítaná meg a nyár végén lejáró szerződését a klubbal.

Hermann Gerlandnak, a Bayern korábbi ikonikus asszisztensedzőjének az egyik utolsó kérése az volt, amíg a klubnál dolgozott, hogy Wannerrel úgy tervezzenek, mint a profik közé berobbanó Jamal Musialával. Éppen ezért a Bayern Campus vezetője, Jochen Sauer már régóta meg akarja hosszabbítani a fiatal tehetség kontraktusát.



Hogy hogy jön ez a kerethelyzethez? Amíg nem teljes a bevetési lista – hiszen még így is biztosan hiányzik nyolc játékos – a Campuson nevelkedő tehetségek bekerülhetnek a nagyok közé. Ez lett volna a helyzet Gabriel Vidoviccsal, a Kisbayern egyik legjobbjával is, aki viszont a Gladbach elleni meccset megelőzően megfázott és nem tudott leülni a kispadra.

A jelenlegi pontos hiányzólista a következő: Sané, Hernández, Davies, Upamecano, Nianzou, Sarr, Goretzka és Choupo-Moting. Két labdarúgó, Stanisic és Coman biztosan egyéni edzéseket végez még. Ők korábban sérültek voltak.

via Bild, Kicker, Sky

Többen is visszatértek: így állhat fel a Bayern a Köln ellen!
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top