Koronavírus

Négy játékos is koronavírusos lett – tolódik a felkészülés



A Bayern München bejelentette, hogy négy játékosa is pozitív koronavírus-tesztet produkált.

Manuel Neuernek, Kingsley Comannak, Corentin Tolissónak és Omar Richardsnak is pozitív lett a COVID-19-tesztje. A felkészülés előtti tesztelésen rajtuk kívül az edzői stáb egyik tagjáról, a korábban beugró trénerként szereplő asszisztensedzőről, Dino Toppmöllerről is kiderült, elkapta a vírust.

A Bayern München pont az újév előtt tette közzé, hogy a csapaton belül fokozott higéniás szabályokat tartanak be a szezon új felére fordulva, illetve, hogy a keret és a stáb nagy része (akiknek már beadtak két vakcinát) emlékeztető oltást kapott.



Ami a jelenlegi helyzetet illeti, az említett játékosok és Toppmöller is karanténba vonult. A klub tájékoztatása szerint Neuerről a Maldív-szigeteken derült ki, hogy fertőzött, Comanról Dubajban, Tolisso pedig Franciaországban tartózkodott.

Neuer az Instagramon jelezte, hogy jól van és boldog új évet kívánt a szurkolóknak.

Image

„Sziasztok srácok! Mindannyiótóknak boldog 2022-es esztendőt kívánok és remélem, minden kívánságotok valóra válik. A következő napokat karanténban fogom tölteni, mert pozitív lett a COVID-tesztem. Köszönöm a jókívánságokat. Jól vagyok, kisebb tüneteim vannak csak. Vigyázzatok magatokra és maradjatok egészségesek!” – írta Neuer az Instán.

A Mönchengladbach elleni, január 7-i mérkőzésre való felkészülés holnap fog kezdődni. Amennyiben a játékosok az új omikron-variánst kapták el, 14 napot kell karanténban tölteniük, ha viszont nem akkor később PCR-teszt alá kell vetniük magukat. A Bayern egyelőre csak annyit közölt, ezeknek a játékosoknak az első edzést biztosan ki kell hagyniuk.

via Bayern München, SkySport, Bild

Négy játékos is koronavírusos lett – tolódik a felkészülés
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top