Transzferpletykák

Brazil forrás: A Leeds támadója a Bayernben köthet ki



Egy brazil forrás szerint Raphinha igencsak közel áll ahhoz, hogy a Bayern München játékosa legyen.

Az elmúlt hetekben a Bayern sportigazgatója, Hasan Salihamidzic is elmondta, a tervek szerint nem lesz semmiféle átigazolás januárban. A Bild pedig egyenesen úgy gondolja, a klub a jövő nyári átigzolási időszakra tartogat pénzt, ezért nem igazol az újév kezdetével.

Most azonban újabb pletyka jelent meg egy esetlegesen kiszemelt játékosról, a 25 éves brazil szélsőről, Raphinháról, aki az angol első osztályban küzd a kiesés ellen.



Bruno Formiga a brazil TNT Sports lapjának újságírója úgy tudja, Raphinha a következő átigazolási ablakban a Bayern München játékosa lesz 50 millió euróért.

A lap szerint a játékos Comant válthatja, aki már idén távozhat a csapattól, ha nem sikerül megegyeznie a klubbal a 2023-ig szóló szerződésének hosszabbításáról.

Érdekesség, hogy a TNT Sports azt is megemlíti, hogy Raphinha ifiklubja már számolja az 1,5 millió eurót, amit még egy korábban a szerződéseiben iktatott záradék miatt kap meg.



A taktikai zseniként számontartott Marcelo Bielsa csapatának Raphinha az egyik legjobb játékosa. Ő 15 gólban vállalt szerepet és a csapat csatárával, Patrick Bamforddal sokat tettek hozzá ahhoz, hogy a Leeds bennmaradjon a Premier League-ben.

Raphinha korábban Portugáliában és Franciaországban is futballozott és mindkét szélen bevethető.

Brazil forrás: A Leeds támadója a Bayernben köthet ki
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top