Egyéb

Értékelés: Stuttgart 0-5 Bayern

Kiütéses győzelmet arattak kedvenceink kedd este Stuttgartban, amellyel már őszi bajnoknak mondhatják magukat. De lássuk egyenként, hogyan is teljesítettek játékosaink ezen a könnyed meccsen (1-pocsék, 2-gyenge, 3-átlagos, 4-jó, 5-kiváló).

Kezdőjátékosok

Manuel Neuer – szerkesztői értékelés: 3

A sima végeredmény ellenére a Stuttgart előtt is adódott pár veszélyes lehetőség a gólszerzése,  de mivel a hazai támadók mind elpuskázták ezeket, Neuer-nek nagy bravúrt nem kellett bemutatnia, így újabb kapott gól nélküli meccset hozott le. Sok dolga viszont nem volt, így átlagos értékelést kap.

Benjamin Pavard – szerkesztői értékelés: 4

Az első félidőben eléggé meggyűlt Pavard a gondja a stuttgarti támadásokkal, elől viszont ezúttal sokkal hatékonyabban játszott és még a gólszerzéshez is közel járt. Emellett volt pár kulcsfontosságú szerelése is hátul, így összességében jó teljesítményt nyújtott.

Niklas Süle – szerkesztői értékelés: 4

Upamecano helyén Süle kezdőként kemény fizikumával brilliáns teljesítményt nyújtott a védelem tengelyében kedd este, többek között az ő jelenlétének is köszönhető volt, hogy kapott gól nélkül sikerült lehozni a meccset, jó értékelést írunk a neve mellé

Lucas Hernández – szerkesztői értékelés: 4

Süle kemény fizikumát Hernández tempója egészítette ki a hátul, így könnyen elképzelhető, hogy pénteken a Wolfsburg ellen is ez a páros kezd majd a védelem tengelyében.

Alphonso Davies – szerkesztői értékelés: 4

Davies ismét a gyorsaságával és az offenzív stílusával emelkedett ki a mezőnyből és okozott fejfájást a Stuttgart védelmének. Szokás szerint jó teljesítményt nyújtott.

Marc Roca – szerkesztői értékelés: 4

A Kimmich-Goretzka-Sabitzer-Tolisso négyes hiányában végre Roca számára is megadatott a lehetőség, hogy kezdőként léphessen pályára. A spanyol szűrő ezt meg is hálálta, hiszen rendkívül stabilan játszott a középpályán, jól játszott.

Jamal Musiala – szerkesztői értékelés: 4

A kézközépcsont törése ellenére Musiala vállalta a játékot kedden és ismét kreativitást vitt a játékba a középpályán, de ezúttal védekezésben is keményen kivettette a részét. Jó teljesítményt nyújtott.

Serge Gnabry – szerkesztői értékelés: 5 – Meccsembere

A kedd este fénypontja egyértelműen Gnabry volt, hiszen mind az 5 gólban részt vállalt egy mesterhármassal és 2 gólpasszal. Ezzel a teljesítménnyel valószínűleg vissza is nyerte az önbizalmát a korábbi sérülése után. Nem is kérdés, hogy ő volt a meccsembere.

Kép

Thomas Müller – szerkesztői értékelés: 4

Nem volt a legaktívabb játékos a pályán kedden, pláne az első félidőben. A szünet után aztán komoly szerepe volt a gólokban, hiszen elfutásaival és helyezkedésével területeket nyitott meg a csapattársai számára. Jó értékelést kap.

Kingsley Coman – szerkesztői értékelés: 3

A meccs elején jól játszott, de egy izomszakadás miatt szűk félóra elteltével kénytelen volt elhagyni a pályát. Átlagosnak mondható a teljesítménye.

Robert Lewandowski – szerkesztői értékelés: 5

A stuttgarti védők egész meccs alatt szorosan fogták őt, ennek ellenére Lewandowski hatékonysága tökéletes volt kedd este, hiszen amikor komoly lehetőség elé került, azzal élt is, így duplázni tudott. Kiváló teljesítményt nyújtott.

Cserejátékosok

Leroy Sané – szerkesztői értékelés: 4

Nagelsmann pihenteti akarta őt, de Coman korai sérülése miatt idő előtt pályára kellett lépjen kedden is. Davies-el közösen uralták a bal oldalt és alakítottak ki temérdek helyzetet. Sané emellett védekezésben is remekül mozgott, így jó értékelést kap.

Malik Tillman – szerkesztői értékelés: –

Gnabry késői cseréje volt, így nem játszott eleget ahhoz, hogy értékelni lehessen a teljesítményét.

Tanguy Nianzou – szerkesztői értékelés: –

Roca késői cseréje volt, így nem játszott eleget ahhoz, hogy értékelni lehessen a teljesítményét.

Michael Cuisance – szerkesztői értékelés: –

Müller késői cseréje volt, így nem játszott eleget ahhoz, hogy értékelni lehessen a teljesítményét.

Omar Richards – szerkesztői értékelés: –

Davies késői cseréje volt, így nem játszott eleget ahhoz, hogy értékelni lehessen a teljesítményét.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top