Interjúk és nyilatkozatok

Hansi Flick: VisszatértünkHansi Flick a német szövetség weboldalának beszélt a Nationalelf vébére való kijutásáról és a kvalifikációs sorozat végéről.

A német válogatott edzője, Hansi Flick a szövetség hivatalos oldalának adott rövid interjút az európai selejtezősorozat végeztével. Németország végül 9 győzelemmel és egy vereséggel jutott ki a jövő novemberre tervezett katari világbajnokságra.

A selejtezősorozat befejezéséről: Elértük a célunkat, a 27 pontot. A csapat nagyon jó focit játszik és a srácok mindezt szépen akarják tenni. Ez klasszis teljesítmény. Nagyon le vagyok nyűgözve és csak megköszönni tudom a fiúknak. Még mindig van egy pár dolog előttünk és még tudunk fejlődni pár helyen. De ez teljesen normális, ha nincs elég időd a csapattal edzeni. Mindenesetre jó úton haladunk.Image

Örményországban 4-1-re nyertek Flickék – így zárták a sorozatot. 

A keretről: Szinte minden poszton világklasszis játékosaink vannak. Az előző két BL-döntőben sok német volt a pályán. Hiszek abban a minőségben, amivel dolgozunk és szerintem képesek leszünk az erősebb ellenfelek fölé is kerekedni. A meccseink megmutatták, hogy visszatértünk.

A jövő évi programról: Van egy-két tervünk a barátságos meccsekre. Az a célunk, hogy egy igazi klasszis topcsapatot küldjünk a pályára márciusban. Most figyelni fogjuk a játékosokat egy teljes évig és egy kicsit békén hagyjuk őket, hogy a klubjaikra fókuszáljanak. Majd megnézzük, mit tudnak nekünk nyújtani. Nagyszerű dolog, amikor ilyen mély választási lehetősége van valakinek.

via DFB

Hansi Flick: Visszatértünk
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top