Interjúk és nyilatkozatok

Roca: Furán hangozhat, de jól érzem magam



A Bayern München spanyol középpályása a Marcának beszélt a jelenlegi helyzetéről.

Julian Nagelsmann egyelőre egyetlen percnyi játéklehetőséget sem adott a tavaly érkező Rocának. A szezon elején csúnya sérülést szenvedő játékos már 100%-os erőbedobással edz, a legtöbbször azonban keretbe sem kerül. Ennek okai Goretzka és Kimmich kimagasló teljesítménye a posztján és a kispad rövidsége a legtöbb találkozón. A 24 esztendős spíler tisztában van a helyzetével, amelyről a spanyol Marca rádióadásában beszélt.



Flick explica por qué Marc Roca no juega con el Bayern de Múnich

Flick irányítása alatt 11 meccsen szerepelt a játékos.

Helyzetéről: Jól érzem magam Münchenben. Ez furán hangozhat, hiszen nem kapom meg azokat a játékperceket, amiket szeretnék. Nem játszom és nem szereplek jelenleg. De őszintén, jól érzem magam. Kellemesen, ahogy az edzéseken is. Fizikálisan karrierem legjobb formájában vagyok. Alig várom, hogy játszhassak, hogy segíthessem a csapatot és hogy lássam, hogy megkapom a lehetőséget. Mindig készen állok és keményen edzek.

Szezon eleji kidőléséről: Volt egy csúnya sérülésem, ami teljesen kizárt az előszezonból. De visszatértem. A bokám jobb, mint valaha. Késznek érzem magam. vággyal és lelkesedéssel telinek. A helyzetem nem könnyű. Mindannyian játszani szeretnénk. A lehetőségek egyelőre nincsenek meg, de sok a pozitív energiám és magabiztosságom.



Der schwere Stand von Roca, Cuisance & Co. bei Bayern - kicker

Általában a kép fókuszában látható Cuisance-szal szoktak lemaradni a ligakeretről.

A jövőjéről: Olyan dolgokra összpontosítok, amiket kontrollálni tudok. Szerintem ezekben az esetekben tudok hosszú távú változásokat elérni. Ha olyan dolgokra fókuszálok, amik nem tőlem függenek, frusztrált lehetek. Ha napról napra gondolkodom az edzéseken és hogy hol tudok fejlődni, sokkal jobban fog menni.

Edzőjéről: Nagelsmann egy kiváló edző taktikailag és azt figyelembe véve, hogy hogyan készül a meccsekre. Nagyon tiszta előttünk a helyzet, hogy mit is kell csinálnunk, mik az ellenfél gyengéi és hol tudunk előnyt szerezni ezeken. Ő egy topedző. Szerencsések vagyunk, hogy minket igazgat és szerintem jobb, ha van kommunikáció, párbeszéd és amikor elmagyarázzák a dolgokat neked.



Roca freut sich auf Nagelsmann: "Er wird mich sicher voranbringen"

Marc továbbra is odateszi majd magát a tréningeken.

A távozás gondolatáról: Sosem gondolkodtam rajta, hogy elhagyom a Bayernt. De végülis, eljön az az idő, amikor minden játékos játszani akar majd. Nem tudom, mi fog történni januárban vagy a nyáron. A jelenre koncentrálok. Most megpróbálok keményen dolgozni és megváltoztatni az edző döntéseit.

Roca: Furán hangozhat, de jól érzem magam
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top