Hivatalos

Hivatalos: Stanisic 2025-ig hosszabbított

A Bayern München akadémiájáról előléptetett Josip Stanisic meghosszabbította profiszerződését a klubbal, méghozzá 2025-ig.

Az elmúlt hónapokban a bajorok meccsein rendszeresen szereplő, a múlt héten pedig a horvát felnőtt válogatottban is bemutatkozó Josip Stanisic hosszú időre elköteleződött a Bayernnel. A ma aláírt kontrakusa 2025-ig szól majd, szóval könnyen lehet, hogy személyében a következő négy évben egy tehetséges fiatal játékos fejlődését nézhetjük végig.FC Bayern defender Josip Stanišić has agreed a two-year extension to his current contract.

Két boldog fél. Mi is azok vagyunk.

Nyilatkozatok

Josip Stanisic: Szeretnék köszönetet mondani a klubnak azért, hogy bíznak bennem. Meg fogom lovagolni a hullámokat, ahogyan azt az elmúlt hónapokban tettem. A klub fenomenálisan viszonyult hozzám és élveztem minden másodpercét a játéknak. A céljaim egyértelműek: amennyire csak tudom, segíteni szeretném a csapatot, hogy a jó teljesítményeim hozzájáruljanak a trófeák megnyeréséhez.Hasan Salihamidzic: Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy képesek voltunk egy újabb tehetséget integrálni a campusról a felnőtt keretbe és Josip hamar beilleszkedett a csapatba. Felküzdötte magát a ranglétrán, jó segítségnek számít. Nagyon megbízható játékos, aki kiváló a szerelések terén és előre futva nyomást is tud helyezni az ellenfélre. Mindent belead az edzéseken.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top