Egyéb

Bild: Lewandowski frusztrált – nem kap elég támogatást társaitól

A Bild szerint Robert Lewandowski frusztrált a Bayern Münchennél, erre pedig több oka is lehet.

Szerdai számában arról ír a Bild, hogy a Bayern klasszis csatárának, Lewandowskinak az elmúlt időszakban megváltozott a közérzete a klubon belül. A lap több okot is felsorol a játékos frusztráltságának magyarázataként: az új szerződésével kapcsolatos lassú haladást, a Haaland-féle pletykákat és a kevés gólpasszt, amit kap társaitól.



A sajtóhír szerint a játékostársak is érzik, hogy nincs valami rendben és az edzői stáb is igyekszik mihamarabb csökkenteni a csapaton belüli problémákat. Lewandowski mindeközben jövőjén gondolkodik és a korábbi hírekkel ellentétben az sem zárja ki, hogy 2022-ben távozik a csapattól. A lengyelnek nem tetszett Salihamidzic néhány nyilatkozata a lehetséges Haaland-transzferrel kapcsolatban.

Ha lehet hinni a híreknek, a klub még nem vette fel a kapcsolatot Lewa képviselőjével, Pini Zahavival. Az izraeli sztárügynök – akinek több viszálya is akadt már a Bayern vezetőségével – március előtt akarja tisztázni a támadóval, hogy miként szeretné alakítani a jövőjét. Zahavi a Bild írása szerint nem aggódik, hiszen a lengyelért számos topcsapat érdeklődik, hiszen ő a világ egyik legjobbja.



Lewandowski on Ballon d'Or chances: My achievements speak for themselves | Marca

Lewandowski a Kijev elleni BL-mérkőzésen két gólt szerzett.

A klub mindeközben azon gondolkodik, milyen szerződést kínáljanak Lewandowskinak. A 33 éves játékos jelenlegi kontraktusa 2023-ig szól és a Bayern nem akar egy évnél több toldást aláírni vele, életkora miatt. Mindeközben a Bayern már konkrétan Lewa utódjaként tekint a dortmundi Erling Haalandra vagy a salzburgi Karim Adeyemire.

Ami a játékostársakkal kapcsolatos problémáit illeti, Lewandowski rendkívül feldúlt volt a Fürth elleni mérkőzés után, amellyel vége szakadt nagyszerű gólszerző sorozatának. Nagelsmann már a mérkőzés után vigasztalta a lengyelt, míg a csapat többi része a következő napokban értesült a játékos rosszkedvéről. Lewandowski a lap szerint még a Manuel Neuer által tartott csapatestet is kihagyta, a Frankfurt elleni találkozót megelőzően.



Jó kérdés, hogy mennyi igaz a Bild cikkéből, illetve ezek a sorok egészen biztosan szerepelnek majd az újságírók repertoárjában, amikor a Bayern képviselői nyilatkoznak.

via Bild

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top