Bajnokok Ligája

„Ennél is tudunk jobbat” | Reakciók: Bayern 5-0 Dinamo Kijev

A Dinamo Kijev elleni győzelem után Nagelsmann és Sané is beszélt a sajtónak.

Kiváló teljesítményt nyújtott a Dinamo Kijev elleni 5-0-ás győzelem alkalmával Leroy Sané, aki gólja mellett kiosztott egy asszisztot is Gnabrynak. Nagelsmann és ő is jó kedvvel értékelt a lefújás után.

Julian Nagelsmann

A meccsről: Boldog vagyok a teljesítményünk miatt. Természetesen az ellenfelünknek volt egy pár jó helyzete, amiket nem fejeztek be ügyesen. Mi viszont nagyszerű gólokat szereztünk. A legfontosabb jelenet számomra az volt, amikor Upamecano a 89. percben felszabadított és ünnepelte, hogy kapott gól nélküli meccset hozunk le. Ez egy fontos mozzanat volt, egy olyan, ami miatt a srácok is boldogak voltak. Az ellenfél neve mellett álló nulla az eredményben egyszerűen jól néz ki.Image

Nagelsmann még mindig veretlen a Bayern élén.

A csapatról: Tisztában vagyunk azzal, beleértve minden játékost, hogy még ennél is jobbat tudunk és akarunk is. Még az ötödik után is akartunk rúgni egyet.

Sanéról: Fontos minden ember számára, minden futballistának, hogy tiszta legyen fejben. Jó, hogy engedjük neki, hogy tegye a dolgát. Sokkal inkább középen játszik, mint tavaly. Ez a jó számára, ott van területe. Kiváló játékos és nagyszerű karakter.

Arról, hogy a Benfica 3-0-ra verte a Barcát a másik meccsen: Láttam az eredményt. A Benfica nagyon domináns volt a Kijev ellen az első meccsén, de problémájuk volt azzal, hogy befejezzék a helyzeteiket. Ez változott ma.Sané lett a meccs embere.

Leroy Sané

Góljáról: Nem volt szándékos. Beadni akartam. Szerencsés voltam, hogy a technikám itt nem mutatkozott meg.

Teljesítményéről: Tudtam, hogy a dolgok nehezek lesznek itt és nagy is volt a nyomás. Próbálok nyugodt maradni és teljesíteni. Az előző pár hétben elég jól alakultak a dolgok.Korábbi kifütyüléséről: Ez nem jó senkinek sem, mindegy milyen sportról van szó. Nem voltam jó, tudom. Most szerettem volna visszaadni valamit.

via Bayern München, DAZN

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top