Egyéb

Bild: Sané sokkal boldogabb, mint korábban



A Bild írt arról, hogy mi a helyzet jelenleg Sanéval.

Leroy Sanét szinte minden edzésről készült képen mosolyogva látni. Tény, hogy a játékos sokkal kényelmesebben érzi magát most, mint a Münchenben töltött időszaka elején. Sokkal jobban megy a dolga, köszönhetően új szerepének.

Julian Nagelsmann áthelyezte Sanét a pályán a jobb szélről a bal oldalra és a játékos az új posztján valamivel másabb stílusban játszik. Nem egyszerűen egy klasszikus szélső, hanem egy Müller mellett mozgó második számú játékmester.

Ez a terv egyelőre jól működik: Sané szinte mindig kezd és eddig kilenc mérkőzésen három gólt szerzett és hat asszisztot jegyzett. Utóbbi statisztika nagyon beszédes. A 25 éves támadó több esetben önzetlen, mint tavaly volt, a Fürth elleni győzelem során pedig gyakran kapott nagy tapsot a közönségtől.

Julian Nagelsmann delighted with Leroy Sané's dazzling form at Bayern Munich - Bavarian Football Works

Kilenc gólból vette ki a szerepét a német támadó.

„Ez egy olyan poszt, ami illik hozzá. Természetesen edzőként arra törekszik az ember, hogy a játékosa azon a poszton focizik, ahol kényemesen érzi magát és lehetőségeket tud hozni a pályára. Leroynak megvannak a kvalitásai, hogy mindenhol fontos szerepet játsszon.” – mondta a helyzetről Nagelsmann.

Bild: Sané sokkal boldogabb, mint korábban
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top