Akadémia

Hivatalos: Früchtl és Tillman is új szerződést írt alá

Két játékos is megváltoztatta a Bayernhez kötő kontraktusát.

Christian Früchtl 2023-ig hosszabbította meg a szerződését, míg Malik Tillman megkötötte első profikontraktusát, amely 2024-ig köti majd a Bayern München felnőtt csapatához.



FC Bayern has extended the contracts of homegrown talents Christian Früchtl and Malik Tillman.

A jövő emberei lehetnek.

Früchtl 2014 óta, az U15-ös korosztálytól kezdve a bajorokat erősíti, Tillman pedig egy évvel később érkezett a mai ellenféltől, a Greuther Fürth csapatának akadémiájáról. Utóbbi már gólt is szerzett idén: a Bremer ellen 12-0-ra megnyert kupameccsen talált be.

„Le vagyunk nyűgözve Malik Tillman és Christian Früchtl fejlődésétől. Mindketten fiatalként érkeztek ide és impozáns példái a tehetséggondozásunknak. Még sokat adhatnak nekünk” – nyilatkozta a játékosokkal tárgyaló Hasan Salihamidzic.



 

Malik Tillman signs first pro contract with Bayern Munich | Bundesliga

Tillman jelenleg 19 éves.

A játékosok szavai

Früchtl: Nagyon örülök, hogy meghosszabbíthattam a szerződésem a Bayern Münchennel és megszereztem a bizalmukat. Nagyon megtisztelő egy ilyen fiatal kapus számára, mint amilyen én vagyok, hogy Manuel Neuer mellett edzhet és ez feltüzel. Itt van a legjobb esélyem a fejlődésre.

Tillman: Szeretném megköszönni a Bayern Münchennek, hogy bíznak bennem és boldog vagyok, hogy az első számú csapat tagja lehetek. A célom az, hogy bebiztosítsam magam a legmagasabb szinten és mindent beleadok majd, hogy ezt elérjem.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top