Interjúk és nyilatkozatok

„Olyan vagyok, mint a jó bor!” – Lewandowski szavai az Aranycipő átvétele után

Miután átvette az Európai Aranycipőt, Robert Lewandowski nyilatkozatdömpinget adott, mi pedig ezek közül válogattuk össze a legjobbakat.

Először nyerte meg az Európai Aranycipő trófeáját Robert Lewandowski, miután elképezstő teljesítményt nyújtva, rekordszámú 41 gólt szerzett a múlt szezonban. A lengyel klasszis nyilatkozott a La Gazzetta dello Sportnak, a Marcának és az átadó helyszínén is.

A díjról: Nagyon büszke és boldog is vagyok. Amikor sérült voltam, nem gondoltam volna, hogy elérek egy olyan számot, ami még csak a közelében is lesz a rekordhoz. De a visszatérésem után hittem benne, hogy lehetséges. Gerd Müller szintjére érni elképesztő. Nagyon nagyra tartom. Sosem gondoltam volna, hogy egy nap megdöntöm a rekordját.

Köszönetnyilvánítása: Köszönetet szeretnék mondani a feleségemnek is. Óriási támogatás számomra és motiváció is, amikor a dolgok rosszabbul mennek. Szeretném megköszönni a családomnak, a csapattársaimnak és az edzői stábnak és a Bayern összes alkalmazottjának. Az ő támogatásuk nélkül nem tudnám megnyerni ezeket a titulusokat. Nagyon örülök annak, amit együtt elértünk.Image

Anna rengeteget segít Robertnek.

Jövőjéről: Szerződésem van a Bayernnel és szeretném folytatni a sikerességet a Bayernnel. Olyan vagyok, mint egy jó bor és remélem, még jobb leszek. Még mindig ezen a szinten vagyok és ezen is leszek még sok ideig.

A Cristiano Ronaldóval és Lionel Messivel való rivalizásukról: Mindig magammal versenyzem. Nem hasonlítom a számaimat és góljaimat Leo és Cristiano adataihoz. Nagyszerű játékosok és folytatni fogják a kiváló teljesítményüket. Nagyra tartom őket. Szeretném megmutatni, mit tudok. Nem számít milyen nehéz is lesz, én folytatni szeretném a sikerhez vezető utat.Real Madrid: Benzema gets one over Lewandowski | MARCA in English

Benzemáról és a Realról: Nagyra becsülöm Karimot. Nem csak a góljai miatt, hanem ahogyan alakítja a csapata játékát is. A csapatért végzett munkája miatt kedvelem őt leginkább. Kiváló játékos. Igaz, hogy láttam már párszor Florentino Pérezt. Az egyik ilyen alkalom akkor volt, amikor ellenük játszottunk. De nem mondhatom el, mi zajlott abban a párbeszédben. Külföldre menni? Jelenleg ez nem jár a fejemben, mivelhogy 100%-ig a Bayernre fókuszálok. Spekulációk mindig vannak és már találkoztam jópár külföldi csapattal a Bajnokok Ligájában. Nem kell kipróbálnom új ligákat.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top