Akadémia

FCB II: Ligaelső a Kisbayern, ezúttal a hajrában szereztek pontot

A Bayern München második számú csapata már a 12. meccsét is lejátszotta a Regionalliga Bayernben és továbbra is vezeti a pontversenyt.

A válogatott szünet alatt két meccset is elhalasztottak a Bayern II szempontjából. Martín Demichelis csapata egy szeptember 10-i, Viktoria Aschaffenburg elleni 2-2 után ismét négygólos döntetlent játszott. Ezúttal az élmezőnyben helyet foglaló Buchbach volt az ellenfél.

A Kisbayern Malik Tillman góljával szerezte meg a vezetést a Buchbach otthonában. Az első csapatban is betaláló fiatal csatárnak ez volt az első gólja a tartalékcsapat színeiben az idei idényben. A hazaiak ezután a második félidő felénél két perc alatt fordítottak, a hosszabbítás hatodik percében viszont jött a dráma: Lucas Copado Jamie Lawrence fejére csúsztatta a labdát, a kétméteres német hátvéd pedig köszönte szépen, pontot mentett a csapatnak.



Image

Hiába a korábbi hosszú sérülés, Tillman eddig meghálálja az edzők bizalmát.

A mérkőzést 1700 néző előtt játszották és a következő kezdő lépett pályára, zárójelben a cserékkel:

Früchtl / Booth, Lawrence, Arrey-Mbi, Brückner (Sieb) / Aydin (Motika) / Metu (Copado), Vidović, Kern, Batista Meier, Tillman

A külön az UEFA Youth League sorozatra nevezett U19-es csapat egyébként 2-0-ás vereséget szenvedett kedden a Barcelonától, a felnőttek meccsének napján.



A Bayreuth előzhet, de a két csapat még játszani fog egymással.

A Kisbayern legközelebb a kiesőzónában található Rain am Lechhel találkozik. Azt a mérkőzést szeptember 25-én rendezik. Martín Demichelis együttesének házi gólkirálya egyébként Oliver Batista Meier 10 góllal.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top