Bundesliga

„Coman műtéten esett át, szívritmuszavara volt” | Sajtótájékoztató: Bayern vs. Bochum

Julian Nagelsmann a Bochum elleni bajnoki előtt nyilatkozott a sajtónak.

Holnap délután 15:30-kor egymásnak feszül a tavalyi német másodosztály és első osztály bajnoka. Az ötödik fordulóban a Bayern fogadja majd az újonc Bochumot, a mérkőzést megelőzően pedig Nagelsmann az újságírók és a szurkolók rendelkezésére állt sajtótájékoztatójával.

Goretzka szerződéshosszabbításáról: Nagyon örülök annak, hogy Leon hosszabbított, ez egy jó jel. Joshsal már két fontos játékosunk is hosszabbított. A nemzetközi sorozatok kulcsa, hogy jó legyen a kapcsolat a klub és a csapat között.



A rotálásról: Leon jól teljesített Barcelonában. Nem tervezek pihenőt adni neki holnap. Természetesen jól akar majd játszani a fiatalkori klubja ellen. Sabitzer esetében még nem döntöttem. A játékosoktól kapott visszajelzés pozitív, jövő héten normális hetünk lesz. Rotálni fogunk, de nem zavarjuk meg nagyon a ritmust.

A hiányzókról: Kingsley Comant megműtötték tegnap, egy kisebb szívritmuszavara volt. Kedden elkezd majd kardiózni. Egy másfél hétnél nem fog többet kihagyni. Majdnem teljes a keretünk. Coman mellett Coco Tolisso fogja kihagyni a holnapi meccset. Még mindig fájdalmat érez a vádlijában. Nem edzett még a csapattal.

Coman helyzetéről bővebben: Nem olyan rossz a helyzet, mint ahogyan az hangzik. Sok embernél előfordul ez. Korábban már említette, hogy nem mindig jók a levegővételei. Több vizsgálatnak is alávetette magát. Szépen alakul a helyzete. Felépül, aztán újra a csapattal fog edzeni.



Überraschende Herz-OP: Der FC Bayern muss erneut auf Kingsley Coman  verzichten! - Aktuelle FC Bayern News, Transfergerüchte,  Hintergrundberichte uvm.

A következő BL-meccsen már talán szerephez juthat Coman. Mielőbbi felépülést kívánunk neki.

A bajnokság állásáról: Nem ott vagyunk, ahol lenni akartunk, hiszen még mindig a második helyen állunk. Nincs időnk relaxálni. Nem számít, ki az ellenfél, mindig a maximumot kell kihozni magunkból. Ezt fogjuk holnap is tenni.

Omar Richardsról: Jó benyomást kelt. Angliában kevesebb kombinációs játékhelyzettel találkozott. Jelenleg túl sokat kockáztat néhány helyzetben. Ez az egy problémája van. Viszont jól cselez és a befejezései is kiválóak.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top