Hivatalos

Hivatalos: Goretzka 2026-ig hosszabbított

Leon Goretzka megújította szerződését a Bayern Münchennel és ezzel 2026-ig kötelezte el magát a klubbal.

Goretzka szerződéshosszabbításában nagy szerepet játszott Kimmich döntése és már a válogatott szünet előtt az a hír járta, hogy szinte biztos, hogy a 26 esztendős box-to-box középpályás is megtoldja kontraktusát. Goretzkát jelenleg a világ legjobb középpályásai közt tartják számon. A Bayern eddig 116 tétmérkőzésen játszott, ezeken 25 gólt és 26 gólpasszt jegyzett.



Nyilatkozatok

Goretzka: A Bayernnel megnyertünk mindent, amit az elmúlt három évben lehetett. De megismételi ezt a sikert még szebb lenne. Szeretnénk építeni erre a következő években. A csapat, a klub és a környezet nem csak nagyon profi szintű, hanem még családias is. Ez a mix garantálja a sikereket a klub számára. Nagyon boldog vagyok, hogy meghosszabbítottam a szerződésem 2026-ig.

Kahn: A Bayern fejlődése érdekében fontos, hogy kulcsjátékosainkat sok ideig tudjuk megtartani. Annak érdekében, hogy klubként legyünk sikeresek, olyan játékosok kellenek, akik mindig motiváltak – és Leon Goretzkának nem is kell mesélni a motivációról. Mindig igyekszik fejleszteni magát és célként tűzte ki, hogy formáljon egy érát a Bayernnél. Ez a szerződéshosszabbítás Leontól is egy jel, hiszen meg van győződve, hogy folytatjuk a sikerességet a Bayernnél a jövőben, mint ahogyan azt a múltban tettük.



Salihamidzic: Nagyon boldogak vagyunk, hogy Leon Goretzka meghosszabbította a szerződését 2026-ig. Leon már kezdő a Bayernben és a csapat egyik arca. Nagyon örülök, hogy folytatjuk a közös munkát a következő öt évben is. Leon egy energiaforrás a pályán és azon kívül is. Technikás és dinamikus és nagyon veszélyes középpályás, aki el tud dönteni meccseket. Boldogak vagyunk, hogy Joshua Kimmihc és Leon Goretzka a csapatunk szíve lesz a következő években.

Ma 15:00-kor a megszólalók külön sajtótájékoztatót is tartanak, ahol beszélnek majd a szerződést érintő további információkról.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top