Bajnokok Ligája

Érdekességek és számadatok a Barca elleni győzelemmel kapcsolatban

Összeszedtünk nektek hét érdekességet a tegnapi, Barcelona elleni győzelemmel kapcsolatban.

Sikerének köszönhetően a Bayern tovább növelte BL-nyitómeccses rekordját. A müncheniek a legutóbbi 18 első fordulós meccsüket megnyerték a Bajnokok Ligája csoportkörében. Ez a sorozat 2003-ban kezdődött, egy Celtic elleni 2-1-es sikerrel. Ezeken a meccseken egyébként 45:2-es gólkülönbséggel büszkélkedhet a bajor gárda.

A Bayern sorozatban 23. Bajnokok Ligája-találkozóján szerzett gólt. Ez új klubrekordnak számít.

Robert Lewandowski duplázott a Barcelona ellen, ezzel pedig már 75 gólos a BL történetében. Csak a két „földönkívüli”, Lionel Messi (120) és Cristiano Ronaldo (135) előzi őt meg. Mindeközben Lewa 18. Bayernben lejátszott tétmeccsén talált be sorozatban, ezzel pedig tovább növelte a rekordját.



On Matchday 1 of the 2021/22 Champions League campaign, Müller extended his superb record against FC Barcelona.

Müller ezúttal is extázisban ünnepelte a gólját.

Thomas Müller hatodik meccsén hetedik találatát juttatta a Barca kapujába. Ezzel ő lett a Barcelona ellen legtöbb gólt szerző játékos az európai kupák történetében.

Müller ezzel a találatával már 49-nél jár a BL történetében. Közvetlenül előtte áll Thierry Henry a hetedik helyen.



Stanisic megint lehetőséget kapott.

A Bayern 19 idegenbeli meccs óta veretlen a Bajnokok Ligájában (15 győzelem, 4 döntetlen). Ez a leghosszabb sorozat a torna történetében. Négy éve kapott ki legutóbb a Bayern a BL-ben (0-3 vs. PSG)

Josip Stanisic debütált a Bajnokok Ligájában és már csak egy mérkőzésre van az 50. Bayern-színekben lejátszott meccsétől (Bayern II és a felnőttcsapat), ha a korosztályos csapatokat is beleszámoljuk, akkor pedig 104. találkozóján játszott.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top