Interjúk és nyilatkozatok

Müller: Musiala a jövő játékosa lesz a Bayernben

Thomas Müller a Bildnek nyilatkozott különböző témákkal kapcsolatban.

Müllernek idő előtt kellett hazajönnie a német válogatott bevetéséről, miután megsérült a combösszekötő izma. Egyelőre egyéni edzéseket végez, de ez nem hátráltatta abban, hogy a sajtó rendelkezésére álljon.

Sérüléséről: Ezek a problémák a semmiből jöttek. Napról napra ránézünk és igazából nem is tűnik komolynak. Jó kedvem van.

Musialáról: Jamal most, 18 évesen olyan kvalitásokkal rendelkezik, amit kapásból hasznosítani tudunk. Ezen a szinten, mint amelyen a Bayern van, tehát, hogy minden mérkőzésen teljesíteni kell, ez óriási dolog. A mozgása és a cselezései nagyszerűek. Keményen dolgozó típus, tanulni akar és magabiztos. Nem ismer félelmet és egyszerűen szórakoztató őt nézni, ahogyan focizik. Ezt pedig a szurkolók is szívesen fogyasztják. Fontos játékosa lesz a jövőben a Bayernnek.



Sanéról: Kedvelem őt és szeretek mérkőzéseket is nyerni. Leroy sokat segíthet nekünk. Annak érdekében, hogy ezt tegye, teljes bizalomra és bátorságra van szüksége a befejezéseit illetően. Ez volt a Liechtenstein elleni góljakor is, aminek nagyon örültem.

Arról, hogy a Bayern újabb riválist gázolt-e el azzal, hogy a Lipcsétől megszerezte Upamecanót, Sabitzert és Nagelsmannt: Egyáltalán nem. Egyik klub sincs arra kényszerítve, hogy eladjon játékosokat. Nézd csak a Párizst és Mbappét. Mint minden csapat, a Bayern is olyan minőséget keres, ami beleillik a vállalható büdzsébe. Olyan klubok, amik veszélyesek voltak ránk nézve az elmúlt években, nagyon komoly személyi helyzettel rendelkeztek. Normális, hogy köztük kutatunk, a saját ligánkban. Mindig is voltak transzferek, amikről sokat vitáztak, ez van.



Nagelsmannról: Jól kezdtük a szezont. A Hertha elleni mérkőzésen már látható volt néhány dolog, amin velünk dolgozott. Szóval minden jó úton halad.

Arról, hogy a Bayern küzdhet-e a Bajnokok Ligájáért Nagelsmann vezetésével: Először is a ligacím a célpont. Lépésről lépésre. Klubként ismét nagy kitűzés megnyerni a BL-t. A lisszaboni élményeink egy évvel ezelőttről egyszerűen többre késztetnek.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top