Transzferpletykák

Német sajtó: Ginter is átigazolási célpont

A SkySports német újságírói és a Bild is arról ír, hogy a Bayern München legújabb célpontja a Mönchengladbach német válogatott védője, Matthias Ginter.

„A Bayern München akarja Matthias Gintert” – írja a SkySports két újságírója, Max Bielefeld és Marc Behrenbeck. A sajtóhírt a megkérdőjelezhetően hiteles Christian Falk is megerősítette. Ezen információk szerint a klub már tárgyal is a Borussia Mönchengladbachhal a 27 esztendős futballista szerződtetéséről.

A német válogatott középhátvédnek 2022-ben jár le a kontraktusa, tehát a jelenlegi idény végén szabadon igazolhatóvá válik. A lapok szerint a Bayern ezt is lehetőségként tartja számon, ugyanakkor a Sky hozzátette azt is, hogy úgy tudják, Ginter az átigazolási időszak utolsó napján, augusztus 31-én igazolhat a bajorokhoz.

Matthias Ginter | German Center Defender Skills - YouTube

Újabb célpont a Bayern radarján.

Ginter korábban a Freiburgban és a Borussia Dortmundban is futballozott. A két klub között akkor váltott, amikor tagja volt Joachim Löw 2014-es világbajnok keretének. 2017-ben a Mönchengladbachhoz szerződött, azóta pedig már tobb, mint 150-szer szerepelt a Csikók mezében és a Bundesliga egyik legjobb középhátvédjévé vált. A posztja tehát főként középső bekk, bár a múlt évtized közepén játszott néhányszor jobbhátvédet is: ezen 25 meccsén 11-szer jegyzett asszisztot.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top