Hivatalos

Hivatalos: Joshua Kimmich 2025-ig hosszabbított!

A Bayern München középpályása, Joshua Kimmich két évvel megtoldotta szerződését, így 2025-ig hosszabbított csapatával. Mutatjuk, hogyan reagáltak a felek.

2015 óta 264 tétmeccsen játszott a Bayern csapatában Joshua Kimmich, most pedig arra is felkészülhetünk, hogy a következő négy évben is az Allianz Arenában látjuk majd. A 26 esztendős középpályást sokan a jövő csapatkapitányának tartják, erre pedig csak ráerősített azzal, hogy 2023-ig szóló kontraktusát még két évvel toldotta meg.

„A legfontosabb oka a szerződéshosszabbításomnak az, hogy tovább tudjam hajszolni a szenvedélyeimet itt, a Bayern Münchenben. Van egy olyan csapatom, akikkel bármit elérhetek, ráadásul sok csapattársam jó barátommá is vált. Még mindig úgy gondolom, hogy nem értem a fejlődésem végére és biztos vagyok benne, hogy nagyon sok minden fog itt történni a Bayern Münchenben az elkövetkezendő években. Ráadásul a családom is otthon érzi magát itt. München a második otthonom.” – nyilatkozta a játékos.

Hétfő délelőtt jelentették be a hírt.

„Joshua teljesen azonosítja magát a Bayern Münchennel. Tisztában van annak az értékével, hogy sok időt tölt el egy klubnál, ráadásul eközben képes változtatni a dolgokon és részese lenni a sikereknek ebben az érában. Tudja, hogy a Bayernben lehetősége van arra, hogy elérje az ambíciózus céljait az életben. Az a csomag, amit neki kínáltunk, minden nemzetközi topjátékosnak elfogadható lenne.” – nyilatkozta Oliver Kahn, a Bayern München vezérigazgatója.

A hírek szerint Kimmich évente 20 millió eurót fog keresni, sőt, nincs messze középpályástársa, Leon Goretzka hosszabbítása sem, ami ezen a héten lehet szintén hivatalos.



„Joshua szerződéshosszabbításával a Bayern komoly jelet küld mind a nagyvilágnak, mint a csapatnak. A legjobb játékosainknak hosszú életű szerződéseket szeretnénk kínálni. Joshua egy világklasszis játékos egy nagyszerű mentalitással, ráadásul profiként és személyként is mindent nyújt, ahogyan ez a Bayernt mindig is jellemezte.” – tette hozzá Hasan Salihamidzic.

Gratulálunk, Josu, sok sikert a továbbiakban!

2 hozzászólás

2 hozzászólás

  1. Pingback: Goretzka a válogatott szünet után hosszabbít

  2. Pingback: Kimmich: Alig vártam, hogy a szurkolók visszatérjenek

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top