Bundesliga

„Vad meccs volt.” | Reakciók: Bayern 3-2 Köln

A Köln elleni 3-2-es siker után a két gólt szerző Serge Gnabry és a tréner, Julian Nagelsmann értékelt.

Serge Gnabry

A játékról: Szerintem sok formációváltásunk volt az első félidőben, sok passzt adtunk el és nem fejeztük be jól a támadásokat. A második félidőben megpróbáltunk egy kicsit nagyobb labdabirtoklással játszani és egy sokkal rendszerezettebb formában mindezt.

A kapott gólokról: Szükségtelen volt tőlünk az, hogy beszedjünk egyszerű gólokat, miután megszereztük a vezetést. Ha azt sikerült volna megelőzni, egy sokkal könnyebb meccsünk lett volna.



Julian Nagelsmann

A meccsről: Az eredmény jó. Vad meccs volt, amely hasonlított részben a ‘Gladbach elleni mérkőzésre. Még mindig sokat kell dolgoznunk és fejlődnünk. Túl sokszor vesztettük el a labdát, jobban is csinálhattuk volna. A foci az eredmények sportja és a mi szemszögünkből ez egy jó eredmény volt ma.

Musialáról: Jamal óriási meccst játszott a támadásban. Az egy az egy elleni szituációi ismertek és megint megmutatta őket.

Sanéról: Nem játszottunk jó meccset csapatszinten sem az első félidőben. Hallottam a kifütyöléseket a szurkolóktól. A drukkereknek támogatniuk kell a játékosaikat. Akármi mást csinálnak, nem segít.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top