Egyéb

Neuer, Kimmich és Müller is visszatért – hogy áll a keret?

Elvégezte az orvosi vizsgálatokat és munkába állt a Bayern Európa-bajnokságon szereplő csapatkapitánya, Manuel Neuer, illetve Joshua Kimmich és Thomas Müller is. Már csak hat játékos hiányzik a csapatból.

Julian Nagelsmann a Säbeneren köszönthette a Bayern három klasszisát, Neuert, Kimmichet és Müllert is, illetve visszatért a korábban sérült tartalékkapus, Christian Früchtl is. A csapatorvos, Dr. Holger Broich megvizsgálta valamennyi játékost és mindenkit egészségesnek talált. Többek között a sebességüket, állóképességüket és ugrástechnikájukat ellenőrizte.

A trió hétfőn áll csatasorba, négy nappal a pénteki első fordulós kupameccs előtt. A 34 esztendős edző a Napoli elleni vereség alkalmával már olyan játékosokat is kipróbálhatott, mint Lewandowski, Pavard vagy Goretzka. Nagelsmann szerint a legfontosabb, hogy „mindenki megtalálja újra a ritmust”.

A vizsgálatokat már sokadjára elvégző kerettagok újra teljes edzésmunkát végeznek.

Robert Lewandowski egyébként a vasárnapi szünnapon külön egyéni edzést végzett és kapuralövéseket gyakorolt. Vannak persze játékosok, akiknek ez önszántukon kívül nem sikerült, mint például Kingsley Comannak, aki a Napoli ellen szenvedett kisebb bordasérülést. A francia vééhetően csak kis időre dőlt ki.



Rajta kívül Niklas Süle (hátproblémák), Corentin Tolisso (karantén), Lucas Hernández (térdműtét utáni lábadozás), Alphonso Davies (bokasérülés) és Marc Roca (szintén bokasérülés) hiányzik a csapatból. Utóbbi három várhatóan már augusztus végére készen állhat a teljes körű edzésmunkára, Niklas és Coco azonban már hamarabb csatlakozhat a többiekhez.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top