Interjúk és nyilatkozatok

„Jó szerződéshosszabbítási megbeszélésket folytatunk – Lewa legalább két évig marad”

Herbert Hainer, a Bayern elnöke a kínai médiának nyilatkozott pár személyi kérdésben.

Kimmich és Goretzka esetleges szerződéshosszabbításáról:

A Bayernnél mindig nagy célokat követünk. Tavaly megnyertük a Bajnokok Ligáját, illetve sorozatban kilencedszerre lettünk bajnokok. Ehhez a legjobb játékosokra van szükség – Sané és Hernandez kiváló játékosok, ezért megvan az áruk. Ugyanez érvényes Goretzkára vagy Kimmichre, ezért természetesen ennek megfelelő fizetést akarnak kapni. Jó és építő jellegű megbeszéléseket folytatunk velülk, és biztosak vagyunk benne, hogy a következő szezonban és az azt követő években is olyan csapatot állítunk ki a pályára, amely minden versenysorozatban képes címeket szerezni. Az elkövetkezendő hetekben remélhetőleg megoldást találunk.




Lewandowski jövőjéről és az utódkereséről:

Véleményem szerint Lewandowski a világ legjobb csatára, nagyon örülünk, hogy a csapatunkban tudhatjuk őt. A szerződése még két évig él, ebben az időszakban biztosan az FC Bayernnél fog játszani – sőt, nemrégiben elmondtam, hogy el tudom képzelni, hogy ezt követően is a keretünk tagja legyen. Jelenleg nem foglalkozunk az utódjával. A következő két szezonban biztosan nálunk marad – ezután tudunk majd ezzel a kérdéssel foglalkozni.

Nagelsmannról és a fő feladatáról:

Hihetetlenül örülök a Nagelsmann-időszaknak, Európa legtehetségesebb edzői közé tartozik. Fiatal, de tapasztalt, bizonyította, hogy képes továbbfejleszteni a csapatait. Friss stílusa van és egy taktikai zseni, több játékrendszer van a tarsolyában. Szoros kapcsolatot kell ápolnia az ificsapatok és a proficsapat között, hogy a jövőben egyre több sajátnevelésű játékos legyen a felnőtt csapatban. Nem csak pénzügyi előnyei lehetnek, hanem sikereket akarunk elérni a Campust érintő befektetéseinkhez. Ehhez Nagelsmann a tökéletes ember.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top