Felkészülési meccsek

„A fiatalok bátrak voltak, rendben volt a teljesítmény” | Reakciók: Bayern München 2-2 Ajax

A tartalékos Bayern szombaton 2-2-es döntetlent játszott hazai pályán az Ajax csapatával. Íme a mérkőzést követő reakciók.

Julian Nagelsmann: Az első félidőben egy kicsit mélyen helyezkedtünk, nem tudtunk akkora nyomást kifejteni. Ettől függetlenül a szünet előtt megvolt a lehetőségünk a vezetésre. Ezeket ki kell használnunk. A szünetben kicsit váltottunk és negyed óráig nagyon jól játszottunk. Nagy nyomást gyakoroltunk rájuk és volt sok jó labdaszerzésünk. Ezután tiz játékost cseréltünk és a fiatalok is nagyon jól végezték a dolgukat. Bátrak voltak és jól játszottak a labdával. A keret tekintetében abszolút rendben volt a teljesítmény. Nagyon örülünk, hogy szurkolók is voltak és támogattak minket. Szép élmény volt.

Sven Ulreich: A Köln elleni meccshez képest sokkal jobban presszingeltünk és mentünk bele a párharcokba. Nem egyszerű, mert egy vegyes csapattal álltunk fel, de a fiatalok és a csereként beállt játékosok is jók voltak. A döntetlen igazságos. Julian jó edzéseket tart, jól beszél és világosak az elképzelései is. Jó úton haladunk.



Kép

Tanguy Nianzou: Teljesen elégedett nem vagyok, mert elszalasztottuk a győzelmet. Győzhettünk is volna, de végül csak egy döntetlenre volt elég. Most a Gladbach elleni meccsre fókuszálunk. (…) Upamecano és Richards jó csapattársak, ma jó meccset abszolváltunk, nagyon jól megértjük egymást.

Eric Maxim Choupo-Moting: Örömet okozott hazai pályán szurkolók előtt játszani. Sok pozitívum volt benne – természetesen negatívum is, de még a felkészülési szakaszban járunk. Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, már van egy pár tesztmeccs a lábaikban. Az első félidőben nem nagyon találtuk az utat, a második jobb volt. A srácok nagyon jók voltak. Idővel jönnek majd a berögződések is. Julian nagyon jól rátalált az egész csapatra. Sok új dolgot gyakorlunk, nagyon specifikusak a dolgok a védők, a középpályások és a támadók számára.

Omar Richards: Hihetetlen. Nagyon boldog vagyok, hogy először játszhattam itt, azt hiszem elég jól teljesítettem. Minden percet élveztem. Elégedett vagyok. Mindig keményen dolgozom, hogy jobb legyek. Megnézzük a meccset és átbeszéljük, hogy miben lehetek jobb. Jó első fellépés volt, reménykedem az újabb lehetőségekben. (…) Amióta itt vagyok mindenki jó hozzám és megértem magam a csapattársaimmal.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top