Átigazolási hírek

Lewát vinné a Chelsea, ennyi pénzt ajánlottak érte

Erling Haaland minden valószínűség szerint marad a Dortmundnál, így Robert Lewandowski neve most az egyik leggyakrabban megjelenített támadónév a sajtóban.

Lewa szerződése 2023-ig szól, de a norvégról vélhetően lecsúszó Chelseanél a bajorok támadója jelenti a legmagasabb prioritást – legalábbis a Sun szerint: állítólag 50 millió fontot, azaz 58 millió eurót kínálnának a Bayernnek érte. Korábban elvileg a City is érdeklődött a lengyek iránt, de a konkrét ajánlattétel elmaradt a BL-döntő vesztesének részéről.

A BILD szerint a Bayern szívesen hosszabbítana Roberttel, de benne van a pakliban, hogy egy utolsó dobásként új kihívást keres magának a Bundesliga történelmének második legeredményesebb játékosa és jövőre elhagyja a klubot. Ügynökének jó kapcsolatai vannak Angliában, a Bayern pedig utoljára csikarhatna ki pénzt az eladásából – különben úgy járnak, mint David Alabával, azaz szabadon igazolható lesz.

Az szinte biztos, hogy Lewandowski a következő szezont a Bayernnél kezdi meg. A továbbiakról az elért eredmények, a lehetséges perspektívák dönthetnek. Ne feledjük: Haaland 2022-ben 75 millió euró körüli összegért fixen mozdítható lesz…

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top