Akadémia

Győzelemmel kezdte a szezont a Bayern II

A címvédőként a harmadosztályból búcsúzó Bayern amatőrcsapata az idei szezonban ismét a Regionalligában folytatja a küzdelmeit – a cél az ismételt feljutás.

Ennek első lépéseként a Demichelis vezette csapat Gabriel Vidovic, Nemanja Motika és Oliver Batista-Meier góljaival 3-0-ra győzte le az Augsburg II-t a nyitófordulóban – 750 néző előtt.

Az argentin edző hét játékosra nem számíthatott: Johannes Schenk kézsérülés, Maximilian Welzmüller és Jahn Herrmann izomsérülés, Lenn Jastremski edzéslemaradás, Marvin Cuni bokaszalag-sérülés, Leon Fust és Lukas Schneller lábfejsérülés miatt nem léphetett pályára.

Debütált viszont pár új reménység az amatőrcsapatban: Jakob Mayer (19 éves), Jonas Kehl (20), Gabriel Vidovid (17), Angelo Brückner (18), Eyup Aydin (16), Marcel Wenig (17), Emilian Metu (18), Yusuf Kabadayi (17) és Gabriel Marusic (18) először játszhattak idén – köszönhetően többek között annak is, hogy számos fiatal a nagycsapattal edzett és vett részt a Köln elleni mérkőzésen.

Bayern: Mayer – Kehl, Feldhahn, Arrey-Mbi, Brückner (83. Marušić) – Aydin (75. Kabadayi), Wenig (60. Metu), Kern – Batista-Meier, Vidović, Motika

Padon maradt: Kainz – Salihamidžić, Janitzek, Mamedova

Gólok: 0:1 Vidović (15.), 0:2 Motika (33.), 0:3 Batista-Meier (40., Foulelfmeter)

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top