Átigazolási hírek

A Barcától kér jobbhátvédet a Bayern?

A Bayernnél bár nem hangsúlyozzák az újabb játékosok megszerzésének szükségességét, a jobboldali védőposztra mindenképp elkélne az erősítés: Pavard nem tipikusan az a stílusú játékos, aki elsőszámú és egyetlen megoldás lehet Nagelsmann számára, Sarr szerepeltetése pedig viccnek is rossz.

A Barcelona ügyeiben általában jól informált Gerard Romero, a RAC1 katalán rádió munkatársa szerint a bajorok fel is keresték a katalán csapatot, hogy az egyik jobbhátvédjük iránt érdeklődjenek és esetlegesen kölcsön is vegye őt a német rekordbajnok.

Arról nem érkezett infó hogy Sergino Dest, Sergo Roberto vagy Emerson Royal közül melyikük a legesélyesebb jelölt vagy melyiküket adná oda szívesen a nehéz anyagi helyzetben lévő katalán klub.



Dest tavalyi érkező, fiatal és sokat játszik, tőle szinte biztosan nem válnának meg. Sergi Roberto tapasztaltabb, sajátnevelésű figura, de a játéka nem sokban különbözik Pavardétól, így valószínűleg Emerson Royal lehetne a legérdekesebb a müncheniek számára.

A 22 éves brazilt 2019-ben igazolta le a Barca és a Betis közösen az Atletico Mineirotól, két éven át a sevillai csapatban szerepelt remekül, most viszont a gránátvörös-kékekkel készül a következő szezonra. Szerződése 2024-ig szól, de Dest és Roberto mögött kérdéses, hogy mekkora szerep hárulhat rá. A Barcának pedig szüksége lenne a pénzre…

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top