Felkészülési meccsek

„Összességében egy szórakoztató tesztmeccs volt” | Reakciók: Köln 3-2 Bayern München

A Julian Nagelsmann vezette éra első tesztmeccsén az erősen tartalékos Bayern 3-2-re kikapott, de mindenki megpróbálta a pozitív dolgokat levonni a találkozóból.

Nagelsmann: Az első teszt során mindig érdekes látni, mi ragadt rá a srácokra. A keret tekintetében jó volt, a helyzetek miatt viszont egy döntetlent megérdemeltünk volna, a gólokat is szépen alakítottuk ki. A beadásoknál és a mélyen beívelt labdáknál voltak problémáink, de a jelenlegi helyzetben ez normális. Természetesen szívesen nyertünk volna, összességében viszont egy szórakoztató tesztmeccs volt. Most lesz egy normál edzéshetünk, a negyedik héten viszont további három felkészülési meccs ugyanezzel a kerettel. A cél az, hogy a válogatott játékosokat integráljuk.

Choupo-Moting: Elsősorban szuper érzés volt ismét rajongók előtt játszani. Voltak pozitívumok, sok fiatal játékos játszott egy jó Köln ellen, akik amúgyis régebb óta edzenek nálunk. Ez egy jó teszt volt számunkra. Nyilván győzni akartunk, de voltak pozitívumok. Örömömre szolgál a fiatalokkal játszani. Látni, hogy nagyon sok kvalitás van bennük. Alig várom a szezont.

Upamecano: Nagyon jó érzés volt játszani az új csapatommal, örülök az első meccsemnek. Sokat beszéltünk a pályán, jó érzésem volt. Mindannyian nagyon kedvesek az emberek itt. Az eredmény nem jó, de a következő meccsen jobbak akarunk lenni.



Ulreich: Bosszantó, ha kikap az ember, mindig győzni megyünk fel a pályára – még akkor is, ha ma egy nagyon fiatal csapattal álltunk ki. A Kölnnek volt már egy pár tesztmeccse, ez látszott rajtuk. A srácoknak viszont jó, ha tapasztalatot gyűjthetnek. Természetesen van egy pár dolog, amit jobban kell csinálni. Az újak jól szálltak be. Omar nagyon gyors a széleken és jól kezeli a labdát, Upa pedig robosztus és párharcerős. Nekik sem volt egyszerű megérkezni a csapatba, nem sok profi felnőtt volt itt.

Steffen Baumgart, a Köln edzője: Nagyon intenzív meccs volt mindkét csapat részéről, láthattunk jó kis akciókat. Tudtuk, hogy a Bayern nem a legjobb csapatával lép ki, számukra ez a meccs az intenzitásról szólt. A srácaik lelkesen játszottak. Mindkét csapatot jónak láttam, gyors játék folyt a pályán.

Mark Uth, a Köln játékosa: Nagyon örülünk a szurkolóknak, az elmúlt időszakban ez hiányzott. Ennél is szebb a Bayernt legyőzni – természetesen a helyén tudjuk kezelni a dolgokat.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top