Átigazolási hírek

Hivatalos: Fein ismét kölcsönbe megy

A Bayern München 22 esztendős középpályását, Adrian Feint ezúttal a friss Bundesliga-szereplő Greuther Fürth vette kölcsön.

Egy évet Fürthben tölt el Adrian Fein, aki az előző szezonban is kölcsönszerződés keretében igazolt el. A játékos a 2020/2021-es idényt a holland PSV Eindhoven csapatában töltötte és összesen 18 meccsen szerepelt, amelyeken 1 gólt és 3 gólpasszt szerzett. A hollandok előtt egy olyan opció is állt, hogy megveszik a német középpályást, ám végül nem használták ki ezt a lehetőségüket.

Fein a holland kiruccanása előtt a Hamburgban és Regensburgban is kölcsönben focizott, azelőtt pedig a Bayern korosztályos együtteseiben összesen 94 mérkőzésen szerepelt, viszont a felnőttcsapatban nem tudott bemutatkozni. Az idény kezdetével úgy tűnt, Nagelsmann alatt nagyobb szerep hárulhat a fiatal labdarúgóra, ám végül egy újabb kölcsön mellett döntöttek a felek.



Nyilatkozatok:

Adrian Fein: Számomra kristálytiszta volt, hogy Fürthbe akarok igazolni és boldog vagyok, hogy ezt azelőtt megtehetem, hogy a klub az edzőtáborba utazna. Fontos, hogy rendszeresen játsszak és ezt a lehetőséget itt meg tudom ragadni.

Hasan Salihamidžić: Adrian megmutatta a képességeit a PSV Eindhovenben, a Hamburgban és a Regensburgban is és egész jól fejlődött. Örülünk, hogy most a Fürthben lesz lehetősége a Bundesligában is játszani, hiszen ezt a döntést együtt hoztuk meg Adriannal.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top