Átigazolási hírek

Hivatalos: Nübel kölcsönben távozik Monacóba

A Bayern München 24 esztendős kapusa, Alexander Nübel kétéves kölcsönszerződést írt alá a francia Monaco együttesével.

Nübel a 2020/2021-es szezon elején érkezett Münchenbe, ám első idényében nem szerepelt a csapat kezdőjében annyiszor, mint ahogyan azt ő és képviselete elképzelte. Alexander összesen 4 meccsen védett, kétszer a Bajnokok Ligájában, és egyszer-egyszer a bajnokságban és a kupában. Már tavasszal felröppent a hír, hogy Nübel kölcsönbe kerülhet a Lille vagy a Monaco klubjához.

Végül a miniállam csapata lett a választás, ahol a korábbi Bayern-edző, Niko Kovač dolgozik. Nübel a 2021/2022-es és a 2022/2023-as szezont is Monacóban tölti, ám a Bayernnek van egy olyan opciója, hogy egy szezon után haza hívhatja a játékost.Nyilatkozatok

Nübel: Boldog vagyok, hogy megtehetem a következő lépést a fejlődésemben azzal, hogy Monacóba szerződtem. Fontos, hogy magas szinten védjek és erre itt lesz esélyem. Szeretném megköszönni a lehetőséget a Bayern vezetőségének is. Az a célom, hogy visszafizessem nekik a belém vetett bizalmukat.

Image

Brazzo: Alexander Nübel kívánsága volt, hogy meccsrutint gyűjtsön és mi támogattuk ezt a kérését. Viszont ennek a velejárója, hogy igazolnunk kellett egy új második számú kapust. A kapusedzőnk, Toni Tapalovic ajánlotta Sven Ulreichet és nagyon örülünk, hogy megegyeztünk vele.

Sok sikert kívánunk Monacóban, Alex!

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top