Transzferpletykák

Sajtóhír: Süle és Goretzka helyzete is problémás

A szenzációhajhász BILD információi szerint a Bayern München és két német játékosa, Niklas Süle és Leon Goretzka közötti szerződéstárgyalás elakadt és nehezen folytatódhat.

Két húszas évei közepén járó német válogatott játékos, a 25 esztendős Niklas Süle és a 26 éves Leon Goretzka is fontos tagja volt a Bayern csapatának az elmúlt években. Míg előbbi 2017 nyara óta 133-szor szerepelt a bajorok mezében, addig a magyarok ellen gólt szerző Goretzka 112-szer ölthette magára a vörös mezt. A középpályás a mögöttünk hagyott szezonban ráadásul klasszis kezdőjátékossá vált a klubban.

Éppen ezért lehet igazán fájó, hogy a BILD arról ír, hogy Goretzka szerződéshosszabbítási tárgyalásai nehezebben mennek, mint ahogyan azt előre elképzelték a felek. A játékosnak új ügynöke van, aki felveheti a kapcsolatot érdeklődő csapatokkal, ha ügyfele nem kap elég meggyőző ajánlatot a vezetőségtől. Goretzka a hírek szerint már korábban felvette a kapcsolatot Nagelsmannal, akivel vélhetőleg jövőjéről és szerepéről diskuráltak.



Mindeközben az előző idényben sérüléssel bajlódó Niklas Süle bús költeménye is tovább íródik. A hátvédért már az előző szezonban is heves érdeklődést mutatott a Chelsea és már hónapok óta téma a klubváltása, miután előző szezonjaiban nem érezte jól magát Münchenben. A Bayern így egy évvel megtoldhatja Süle szerződését, amivel időt nyerhetnek egy esetleges értékesítés előtt. Ebbe a játékos és ügynöke is könnyen belemehet.

Sülét egyébként a hírek szerint honfitársa, Thomas Tuchel nézte ki a Chelsea együttesébe, de konkrét ajánlatot még nem tett érte a londoni csapat. Mint ezt a hírt, az előbbieket is helyén kell kezelni.

via BILD

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top