Transzferpletykák

Egyre valószínűbb Coman távozása – 100 milliót kérhet érte a Bayern

A lisszaboni döntő hőse a Bajnokok Ligája döntő után egy évvel már más csapatban játszhat, írja az RMC Sport.

Nem csak Kingsley Coman hazájának sajtója, de az angol Sky Sports, valamint Németország fő lázítója, a Bild is a játékos boldogtalanságáról és távozni akarásáról ír.

A Sky szerint az egész Leroy Sané leigazolásakor kezdődött, hiszen a weboldal szerint Coman mindenképpen meg akarta örökölni az Arjen Robben által legendás magasságokba emelt 10-es mezt, amelyet a triplázós szezonban Coutinho kölcsönbe vétele miatt nem tudott hordani. A franciát az is zavarja, hogy Sané nagyobb fizetést kap nála. Utóbbi „probléma” megoldása érdekében Pini Zahavi és édesapja segítségével próbálta rávenni a Bayern vezetőségét az emelésre.Viszont a német sajtó szerint a bajorok lemondtak az új szerződés megtárgyalásáról és kilenc számjegyű összegért válnának meg Comantól. Ez azt jelenti, hogy amelyik klub ajánlatot tenne érte, minimum 100 millió eurós ajánlattal kell készülnie. A francia RMC ma erősítette meg a pletykákat, miközben a vezető lapnak számító L’Équipe is írt Coman bánkódásáról. Hazájának lapjai hozzátették, egy jó európa-bajnoki szereplés nagyot dobna Coman értékén.

Comannak valószínűleg Angliából lesznek kérői. A Bayern viszont még semmilyen hivatalos nyilatkozatban nem erősítette meg a játékos elégedetlenségét vagy távozásának hírét.

via L’Équipe, RMC Sport, Sky Sports, Bild

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top