Interjúk és nyilatkozatok

Lewandowski nyitott az új kihívásokra – kérdés, hogy mikor

Robert Lewandowskit a Canal+-nak adott nyilatkotkazában kérdezték a lehetséges jövőjéről – a 2021-es aranycipőst 2023-ig szóló szerződés köti a Bayernhez.

„Teljesen nyitott a jövőm, de jelenleg nagyon jól érzem magam a Bayernnél – a város szuper, a klub nagyszerű.”

A múltban többször is felmerült a környezetváltás lehetősége, Robert egyszer majdnem a Realban kötött ki – szerencsére a Bayern vezetősége azonban az akarata ellenére marasztalta a Gerd Müller 40 gólos rekordját a bajnokság utolsó percében megdöntő lengyelt.

„Szívesen tanulok új nyelveket és kultúrát. Hogy ez a pályafutásom alatt vagy a karrieremet követően jön el, azt még nem tudom.”



Bundesliga | Bayern top Chinese digital survey

Korábbi pletykák szerint ha Lewa is hajlik rá, a Bayern még a 2023-ig szóló szerződése ellenére eladhatja Lewandowskit – így még időben lecsaphatnának Erling Haalandra, akinek a jövő nyáron 70 millió euró körüli záradék lép érvénybe a dortmundi kontraktusában.

Rummenigge nemrégiben kizárta, hogy ezen a nyáron megváljanak Lewandowskitól. A góléhes támadó további jövője egyelőre teljesen nyitott. Az biztos, hogy meg újra meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját, Flick és Rummenigge személyében pedig két bizalmasát veszíti el – a hírek szerint a klub legutóbbi átigazolási politikájával sem volt teljesen elégedett.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top