Interjúk és nyilatkozatok

Alaba elbúcsúzott Instán is: „Felejthetetlen, ahogyan küzdöttünk”



Az elmúlt bő évtizedben szinte sosem maradhatott ki a Bayern München kezdőjéből David Alaba neve. Az osztrák klasszis távozása az elmúlt hónapokban már hivatalossá vált, azonban most jött el a búcsú ideje.

A 28 esztendős Alaba a hivatalos Instagram-profilján osztott meg egy videót legszebb emlékeiről, illetve utolsó stadion-körbejárásáról. A poszthoz ezt a leírást csatolta:

„A barátaim, az otthonom, a szerelmem és minden büszkeségem.

13 érzelmekkel teli év, kemény munka, odaadás, emlékezetes pillanatok, hihetetlen emlékek és szeretet a Bayern-család felé. Ez az időszak fontos leckéket tanított meg nekem, amelyek megerősítettek és azzá az emberré formáltak, amely most vagyok. Szezonról szezonra értettem meg, mit is jelent a Mia San Mia kifejezés. Minden meccsen próbáltam a legjobbamat nyújtani, hogy átadjam a jelentését. Sosem fogom elfelejteni, hogyan harcoltunk együtt a pályán, hogyan ünnepeltük a trófeákat a városban és sosem foglak elfelejteni titeket, szurkolók, akik mindig motiváltatok minket. Hálás vagyok, hogy fiatal srácként kezdhettem el itt a karrieremet, rengeteg álommal, amelyeket valóra válthattam. Münchenbe költözni és a Bayernhez igazolni életem egyik legjobb döntése volt. Elhagyni ezt a várost és ezt a klubot pedig az egyik legnehezebben megléphető lépcső a pályafutásom során.

Egy biztos: Sosem fogom elfelejteni ezt az időszakot.”

Bundesliga | Bayern Munich's David Alaba: "Franck Ribery's been one of the most important people in my career"

A bejegyzést itt tudjátok megtekinteni:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

David Alaba (@da_27) által megosztott bejegyzés

Alaba elbúcsúzott Instán is: „Felejthetetlen, ahogyan küzdöttünk”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top