Akadémia

Kiesett a Bayern II a harmadosztályból

A Bayern második csapata az utolsó fordulóban, egy 1. percben kapott góllal kikapott hazai pályán, 250 néző előtt a Halleschen együttesétől – így biztossá vált, hogy kiesnek a harmadosztályból és jövőre ismételten a Regionalligában fognak vitézkedni. A húszcsapatos bajnokság 18. helyén, 38 meccsből 8 győzelemmel, 13 döntetlennel, 17 vereséggel és 47:58-as gólkülönbséggel végeztek.

Házi góllövőlista – Idén hiányoztak a termékeny játékosok a csapatból.

A csapat bár az előző szezon óta jelentősen átalakult, a Bayern II akkor feljutóként azonnal megnyerte a harmadosztályt. Akkor a Hoffenheimmel idén 11. helyet elérő Sebastian Hoeness vezette nagy szenzációt jelentő siker elé a csapatot, idén Holger Seitz irányítása alatt gyengélkedtek. Az utolsó pár találkozóra az U19 korábbi edzői, Martin Demichelis és Danny Schwarz vették át az irányítást, de nagy csodát sajnos már ők sem tudtak tenni.

„Természetesen óriási a csalódottság. Az egész szezont jellemezte ez a mérkőzés. Még le se ültünk, már gólt kaptunk. Lehet, hogy az idegek miatt nem tudtuk megmutatni a pályán a bennünk rejlő potenciált.”

A következő szezont is nagy átalakulással kezdheti meg a csapat: Angelo Stiller, Angelo Mayer, Kilian Senkbeil, Michael Wager, Daniels Ontuzans és Alexander Lungwitz személyében hat biztos távozó már van. A területi bajnokságba való kiesés miatt lehetséges, hogy ennél több nagyobb reményű játékos is máshol próbálhat szerencsét vagy gyűjthet kölcsönben tapasztalatot.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top