Átigazolási hírek

Lewa marad – „Ki ad el egy olyan játékost, aki 60 gólt lő egy év alatt?”

Az elmúlt hetekben ismét felerősödtek azok a pletykák, amelyek Lewandowski esetleges eladásáról / távozásáról, egyidejűleg pedig Haaland megvételéről szóltak. Kahn és Rummenigge is tiszta vizet öntött a pohárba.

Oliver Kahn a Sport BILD-nek adott nyilatkozatában kizárta annak a lehetőségét, hogy a kialakult válság miatt a Bayern 100 millió eurós csomagot fizessen nem csak Haalandért, hanem bárkiért jelenleg.

Rummenigge leendő utódja az olyan okos igazolásokban bízik, mint amilyen például Jamal Musiala volt – reméli, hogy a kihívásokat kedvelő Julian Nagelsmannak sikerül saját sztárokat kinevelnie a klubnál.



„Robertnek két évig él még a szerződése, kétségen kívüli a teljesítménye. 39 gólnál tart, már csak ezért sem kell most Haalandra gondolnunk. Örülünk, hogy Robert ilyen formában van, képes ezt még pár évig tartani. Robert az egyik legfontosabb eleme a csapatunknak – nem gondolunk arra, hogy megváljunk tőle.”

Kahn szavai után Rummenigge megerősítette, hogy a Bayern nem kíván megválni a legutóbbi nyilatkozata alapján Münchenben magát jól érző Lewától.

„Természetesen marad. Ki ad el egy olyan játékost, aki 60 gólt lő egy év alatt? Zahavi sem keresett meg minket – pontosan tudja, hogyan ketyeg a Bayern. Ha július 1-jén nyit az átigazolási piac, ezernyi klubot érintő pletyka jelenik majd meg.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top