Interjúk és nyilatkozatok

Lewa: Egy szabályt ismerni és akceptálni kell a Bayernnél



Robert Lewandowski a pletykákkal ellentétben nem tervezi, hogy kilép a 2023-ig szóló szerződéséből és elhagyja a Bayernt – a Tuttsportnak nyilatkozott.

„Az az igazság, hogy szerződésem van a Bayernnél, én pedig nagyon boldog vagyok itt. Európa és a világ három-négy legfontosabb klubjának egyikéről beszélünk. Ahhoz, hogy valaki itt játsszon, egy szabályt ismernie kell és el kell fogadnia: Minden évben trófeákat kell a magasba emelni. Nagyon magasak az elvárások, mindig a legjobbnak kell lennünk.”

Lewandowski gondolkodását nem befolyásolja, hogy edzőváltásra kerül sor: Hansi Flicket a Leipzig jelenlegi mestere, Julian Nagelsmann fogja váltani.

Flick vollendete sein Bayern-Werk: Auch der 9. Titel gibt einen "Kick" | Tiroler Tageszeitung Online – Nachrichten von jetzt!

„Egy új fejezet nyílik. Amit Flick tett, a történelembe fog vonulni. Sok rekordot döntöttünk meg. Mi vagyunk a Bayern, ezért Nagelsmannal is mindent meg akarunk nyerni. Az új edző irányítása alatt is gólokat kell szereznem és meg kell tennem mindent a sikereinkért, én ezt szeretem. Ha nyerek és gólt szerzek, minden sokkal szebb.”

Az elmúlt hetekben felerősödtek azok a pletykák, amelyek Lewandowski esetleges távozásáról és Haaland érkezéséről szóltak. Úgy tűnik, hogy az Aranycipő éllovasa egyelőre biztosan a Bayern játékosa marad.

Lewa: Egy szabályt ismerni és akceptálni kell a Bayernnél
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top