Átigazolási hírek

A Bayernből erősítene Niko Kovac

Mint ismert, Jerome Boateng a szezon végén biztosan elhagyja a Bayernt – ezt a klub képviselője, Hasan Salihamidzic erősítette meg közvetlenül a PSG elleni odavágó előtt.

A tapasztalt, 32 éves védő szerződése lejár, így szabadon válogathat a beérkező ajánlatok közül. A France Football információi szerint többek között egykori edzője, a Monacóval jól szereplő és BL-indulást is vélhetően elérő Niko Kovac is érdeklődik iránta.

Boa három éves szerződést akar kötni következő klubjával, hajlandó lenne lejebb adni a fizetési igényeiből – a Bayernnél most bruttó 12 millió eurót tehet zsebre évente. A 2014-es világbajnok és a Bayern egykori edzője között nem volt felhőtlen a viszony, de a Monacóban stabil hely várna rá – a BILD szerint viszont a Tottenham is élénken érdeklődik Jerome iránt.

A Monaco egy másik Bayern-játékost, Alexander Nübelt is csábít. Neuer helyettese több játékidőt igényel, a franciák pedig két évre szívesen kölcsönvennék őt. Állítólag a francia bajnokság listavezetője, a Lille is szívesen látná őt a soraiban.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top