Interjúk és nyilatkozatok

Lewa: Néha azt kívánom, hogy egy noname valaki legyek

A csapatedzésre visszatérő és az utolsó négy fordulóra bevethető Robert Lewandowski a GQ-magazinnak nyilatkozott – többek között a karrierjéről, és arról, hogy mit szeretne a magánéletben.

„Szívesen sétálgatnék a családommal – anélkül, hogy folyamatosan figyelnének. Ne értsék félre, a legtöbb ember nagyon kedves hozzám. Néha viszont azt kívánom, hogy egy noname legyek.”

Lewa jelenleg 32 éves, de korábbi elmondása szerint jobban és fittebben érzi magát, mint öt évvel ezelőtt – épp ezért, el tudja képzelni, hogy még elég sokáig láthassuk őt a futballmérkőzéseken.

„Még nincsenek pontos gondolataim arról, hogy mi lesz három-négy év múlva. De legalább öt évet akarok még játszani. Ha megy, akkor talán még ennél is tovább. Jelenleg itt vagyok Münchenben, a világ legjobb csapatánál – jól szórakozom a csapattársaimmal és nagyon jól érzem magam. Sokáig akarok még topszinten játszani. A szerződésem még két évig szól, de azt hiszem gondolhatunk ennél tovább is.”



Lovely photo of Robert Lewandowski with his daughter. Dad proud...

A kétszereses apa elmondta, hogy milyen hatással volt rá az első gyermeke megszületése.

„Zárt magánéletem volt, amikor nem volt gyermekem. Amikor világra jött, megértettem mit jelent apának lenni és mi a fontos az életben. A legfontosabb a család.”

Lewa hisz a koronajárvány miatti, futballvilágban is bekövetkező pozitív változásokban.

„A krízis előtt is határtalan összegeket fizettek, a játékosokat sokkal többért cserélgették, mint amennyit ért volna. De az ember nem élhet végig hitelből. A korona által a hitelben lévő csapatok vélhetően több problémába ütköznek. Az átigazolási díjak már csökkentek.”

 

 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top