Bundesliga

Győztünk a farkasok otthonában | Wolfsburg 2-3 Bayern



A Wolfsburg elleni 3-2-es győzelemmel a Bayern hét pontra növelte az előnyét a tabellán – miután a Leipzig pénteken 0-0-át játszott Hoffenheimben.

Egy mozgalmas első félidőben Musiala góljával a Bayern szerezte meg a vezetést, amelyet pár perccel később Choupo-Moting duplázott meg – úgy tűnt a vártnál magabiztosabb arányú győzelem születik, azonban Weghorst 35. percben helyezett lövésével szépítettek a farkasok. Szerencsére Musiala két perccel későbbi fejesgólja lenyugtatta a kedélyeket. Philipp az 54. percben szerzett még egy szépítőt, de a Wolfsburg a későbbiekben már nem tudott pontot menteni. Ez volt a zöldek első hazai veresége az idei bajnokságban.

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és , szöveg, amely így szól: „BAYERN SZEKTOR QATAL GäLGAZDAG MECCSEN GYŐZTÜK LE A FARKASOKAT Neuer Davies, Lucas (Nianzou 96'), Boateng, Pavard Alaba, Kimmich- Musiala (Coman 73') Müller, Sané (Martínez 87') Choupo WOLFSBURG FC BAYERN 2-3 Weghorst (35'), Philipp (54') ill. Musiala (15', 37'), Choupo (24')”

A mérkőzés után Hansi Flick bejelentette, hogy a szezon végén ki szeretne lépni a szerződéséből.

Összefoglaló:

Győztünk a farkasok otthonában | Wolfsburg 2-3 Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top