Interjúk és nyilatkozatok

Flick: Tény, hogy szerződésem van a Bayernnél, de…



A PSG elleni győzelem és kiesés után Lothar Matthäus, a Sky szakértője érdekes kijelentéseket tett a Bayern edzőkérdését illetően.

„Meggyőződésem, hogy a szezon után már nem Hansi Flick lesz a Bayern edzője. A Bayern már beszélt egy kicsit Nagelsmannal, pénzügyi dolgokról is – ennyit lehet tudni. A DFB ajánlata létezik – senki ne mondja meg nekem, hogy nem beszéltek, ahhoz túl jól ismerik egymást. Hansi Flick magasan szerepel a DFB listáján.”

Julian Nagelsmann szerdán tagadta Lothar információit: „Nincs és nem is volt megbeszélésem a Bayernnel. Fogalmam sincs, honnan származnak Lothar információi. Természetesen ez igaz az ügynökömre is, vele sem voltak megbeszélések.”

Bundesliga | RB Leipzig head coach Julian Nagelsmann: "We were the better team, but Bayern Munich will be champions"



A kiesés után az érintett, azaz Hansi Flick is megszólalt:

„Az embereknek néha tiszteletben kell tartaniuk, ha egy edző azt mondja: ‘most nincs kedvem erről a témáról beszélni’. Az tény, hogy szerződésem van a Bayern Münchennél. De az ember folyamatosan gondolkozik azon, mi történt, hogyan tovább és a többi és a többi… ha csodálatosan megy minden, ha nem, az ember mindig gondolkodik, én is mindig gondolkodom. A siker számomra egy állandó folyamat. Számomra mindig vannak olyan szituációk, amikor mindent értékelni kell, állni kell az új kihívásokat, vagy gondolkodni azon, hogyan lehet kezelni a helyzetet. Természetesen megvannak az elképzeléseim.”

Bayern-Trainer Flick Dienstagabend in Paris am Sky-Mikro

Meccs előtti kép Hansi Flickről.

Marad vagy sem? Nem a családján fog múlni.

„A családom mindig támogatott engem. Ha most a DFB-nél lennék és más ritmusban dolgoznék, az is mindegy lenne nekik. Nekik az a fontos, hogy élvezzem a munkámat, ezért bármilyen döntést hozok, teljes mértékben támogatnak engem és ez egy jó érzés. A munka nagy örömet okoz számomra. Függője vagyok az edzősködésnek, ezért mást el sem tudnék képzelni. Megszoktam, hogy sikerdrukk alatt vagyok, ez van a DFB-nél és a Bayern Münchennél is.”

Beszélt már Kahnnal?

„Még nincs időpontunk, de olvastam én is. Ha Oliver beszélni szeretne velem, időben mondani fogja. Én ráérek. Ha kedve van dumálni velem, megteheti.”

A mérkőzés előtt beszélt a Hasan Salihamidziccsel való kapcsolatáról is:

„Ez nem Brazzoról vagy rólam szól, hanem a klubról. Természetesen volt pár nézeteltérésünk, de ő a saját munkáját végzi, én meg az enyémet. Arra koncentrálunk, ami a klub számára fontos.”

Flick: Tény, hogy szerződésem van a Bayernnél, de…
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top