Bajnokok Ligája

„A két meccs alapján mi voltunk a jobb csapat” – Reakciók: PSG 0-1 FCB



A PSG elleni győzelmet és kiesést követő nyilatkozatok.

Hansi Flick: Mindannyian csalódottak vagyunk a kiesés miatt. Két jó meccset játszottunk, de a kapu előtt hiányzott a határozottság. A hozzáállása és mentalitása miatt gratulálnom kell a csapatnak. Végsősorban a két meccs alapján mi voltunk a jobb csapat. Döntő tényező volt, hogy az első meccsen ők voltak a hatékonyabbak, de azt szeretném még egyszer kiemelni, hogy a két meccsen mindent megpróbált a csapatom, küzdöttek és jó mentalitást tanúsítottak. A végén reménykedtem a szerencsében. Leroy jó pozícióban volt, lehet, hogy egyedül kellett volna megoldania, de a lapos passz mellett döntött. A mai sajnálkozás még rendben van, holnaptól viszont a Wolfsburgra kell összpontosítanunk. Folytatjuk és figyelnünk kell arra, hogy szombaton ismét győzni tudjunk.

Manuel Neuer: Nem csak a mai napon múlt. A győzelmet megérdemeltük, de a múltheti eredmény nem volt jó. Bosszantó, főleg annak a tudatában, hogy az első meccsen mennyi helyzetet hagytunk ki és a kelleténél egy-két góllal többet kaptunk be. Minden játékos hiányzott, aki nem volt ma itt. Nehéz egy ilyen klasszis csapat ellen játszani. Ettől függetlenül egy olyan topcsapatunk volt a pályán, amely mindent megtett.

Thomas Müller: Nagy a csalódottság. Szívünket-lelkünket beletettük, de egy góllal kevesebbet szereztünk. A játék egy kicsit más volt, mint Münchenben, a meccs elején nem helyeztünk akkora nyomást a kapujukra, előttük adódtak az első helyzetek. Majd jött amit akartunk, azaz megszereztük a vezetést. A második félidőben elkötelezetten igyekeztünk, de a játék elég zavaros volt. Soha nem fejtettünk ki igazi nyomást, veszélyesek voltunk, de ők is. Végül nagy csalódottság, hogy az itteni győzelem ellenére kiestünk.

Mauricio Pochettino: Nagyon koncentráltak voltunk. Kemény meccs volt – boldog vagyok, a srácok pedig nagy dicséretet érdemelnek. Győzni és bejutni az elődöntőbe, az hihetetlen pillanat számunkra.

Neymar: Ez elsősorban egy remek focimeccs volt minden rajongó számára, sok gólhelyzettel és szituációval. Nagyon örülünk a továbbjutásnak és az elődöntőnek. Nagyon erős csapat, azaz a címvédő ellen jutottunk tovább. Gratulálunk az egész csapatnak.

Ezenfelül Hansi Flick kilátásba helyezte a bizonytalan jövőjét is. A mérkőzést nem érintő nyilatkozokról egy későbbi cikkben számolunk be. 

„A két meccs alapján mi voltunk a jobb csapat” – Reakciók: PSG 0-1 FCB
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top