Bundesliga

„Elégedett vagyok a fiatalokkal” | Reakciók: Bayern 1-1 Union

Edzőnk és csékánk nyilatkozott a Union elleni döntetlen után.

Manuel Neuer

A meccsről: Úgy gondolom, mi voltunk a jobb fél és megérdemeltük volna a győzelmet ma. De ilyen a foci, kár érte, hogy nem szereztük meg a három pontot.

A Flick körül keringő – egyébként halálosan unalmas – pletykákról: Ez a téma nem olyan nagy a csapaton belül. Mindenesetre amelyik hír kívülről érkezik, mindig szükségtelen. Úgy érzem, hogy Hansi Flick a megfelelő edző számunkra és boldogak lennénk, ha vele folytatódnának a dolgok.

Hansi Flick

Kingsley Comanról: Már az elején le volt szögezve, hogy Kingsley Coman 45 percet fog játszani. Semmi komoly. Musialának is csak izomgörcsei voltak.

A debütálókról: Minden ifi, aki ma focizott, jól teljesített. Tiago mindig opció volt a meccsen és jól kezelte a labdát. Stanisic nem volt hozzászokva a balhátvéd poszthoz, de jó meccset játszott, magabiztos volt a labdával és a levegőben is. Elégedett vagyok vele.

Goretzka és Hernández helyzetéről: Lucas esetében nagyobb a remény (hogy játszik a PSG ellen). Leon esetében nem kockáztatunk. Izomsérülése van és az orvosok döntenek.

A meccsről: Kár, hogy egy kései gólt kaptunk. Jó mérkőzés volt tőlünk és a fiatalok és jó részt vettek ki belőle. Balszerencsénkre ez nem volt elég a három ponthoz. Ha 1-0-ra vezetsz és egy ilyne gólt kapsz, nehéz elfogadni, hiszen mindenki jó mentalitást mutatott 90 percen keresztül. Inkább elvesztettünk két pontot.

A PSG elleni visszavágóról: Még mindig van két napunk. Muszáj elfogadnunk a döntetlent és biztosra kell mennünk, hogy készen állunk a keddi eseményre. Remélhetőleg a végén mi jutunk be az elődöntőbe.

A Union gólját megelőző szabálytalan bedobásról: Látta a stáb és azt hiszem, a bírók is megnézték. Mindegy, inkább olyan dolgokra fókuszálok, amiken tudok változtatni.

 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top