interjúk és nyilatkozatok

Kallénak elege van – “Ez a követelésem a sportvezetés felé”Hansi Flick és Hasan Salihamidzic, a klub edzője és sportelnöke közötti viszony nem felhőtlen – sőt, az előzetes hírek és a jelek szerint a “békülés” ellenére inkább borúsnak mondható. A sportszakmai döntések miatt a csapatot történelmi magasságokba juttató edző és a Bayern közötti kapcsolat is hagy kívánnivalót maga után.

Legutóbb Boatang miatt csaptak össze a felhők a fejek fölött. Hansi Flick a teljesítménye és rutinja miatt szívesen tartaná meg a védőt, a klub azonban eldöntötte: nem hosszabbítanak vele.

Ráadásul ezt a PSG elleni meccsek előtti napokban döntötte el a klub és került ki a sajtóba – utóbbi alapból is nemtetszést váltott ki az edzőben – egy lapáttal rátéve Brazzo a meccs előtti percekben meg is erősítette a televízióban: az edző is bele lett vonva a döntésbe, de Boateng tényleg nem kap új szerződést. Flick a vereség után nem kommentálta a dolgot, de volt egy érdekes megjegyzése: “Nem kell mindent megválaszolnom, mert nem szeretném. Egy kicsit színészkednem is kell.”

Kép


Az esetet és a felek kapcsolatát természetesen a sajtó is felkapta, ami ismét a Flick jövőjével kapcsolatos híreszteléseket erősítette fel. Rummeniggének a BILD hasábjain kellett felemelnie a hangját a pletykák és a két szakember miatt.

“Ennek a témának véget kell vetni! Felesleges, hogy mindig kommentálni kell – főleg, hogy a szezon utolsó szakaszában hét ponttal vezetjük a Bundesligát és a 3-2-es vereség ellenére van esélyünk továbbjutni a Bajnokok Ligájában is. Nyugalomra van szükségünk és arra, hogy a lényegre koncentráljunk. Mindannyiunknak össze kell fognunk, harmonikusan, lojálisan és professzionálisan kell együtt dolgoznunk. Ez az egyértelmű követelésem a sportszakmai vezetés felé. A Bayernt mindig ez tette kivételessé.”

Ettől vajon megváltozik a helyzet?

Davies újra a gyepen, Goretzka pedig nemsokára a csapattal edz!
Thiago szellemében? | Az ifjú Bambi új szerepben
SPORT1: Brazzo hamarosan szerződést hosszabbíthat
Goretzka edzésbe állt, Neuer pihent, Hernández pedig visszatérhet
Jön a FIFA-gála: Lewandowski és Neuer is a finalisták között van
Többen is visszatértek: így állhat fel a Bayern a Köln ellen!
Lewandowski ismét az év sportolója lett Lengyelországban
Edzésbe állt a csapat, viszont újabb tagokkal bővülhet a kiesők listája
A Bundesliga-játékosok szerint a Bayern a BL legnagyobb esélyese
Kicker: Kimmich nemsokára újra edzésbe állhat
Mettől meddig tart a szünet? Itt a válasz!
Lewa újabb díjat nyert, majd jelölték a FIFA trófeájára is
Kallénak elege van – “Ez a követelésem a sportvezetés felé”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

To Top