Interjú / Nyilatkozat

Kallénak elege van – “Ez a követelésem a sportvezetés felé”Hansi Flick és Hasan Salihamidzic, a klub edzője és sportelnöke közötti viszony nem felhőtlen – sőt, az előzetes hírek és a jelek szerint a “békülés” ellenére inkább borúsnak mondható. A sportszakmai döntések miatt a csapatot történelmi magasságokba juttató edző és a Bayern közötti kapcsolat is hagy kívánnivalót maga után.

Legutóbb Boatang miatt csaptak össze a felhők a fejek fölött. Hansi Flick a teljesítménye és rutinja miatt szívesen tartaná meg a védőt, a klub azonban eldöntötte: nem hosszabbítanak vele.

Ráadásul ezt a PSG elleni meccsek előtti napokban döntötte el a klub és került ki a sajtóba – utóbbi alapból is nemtetszést váltott ki az edzőben – egy lapáttal rátéve Brazzo a meccs előtti percekben meg is erősítette a televízióban: az edző is bele lett vonva a döntésbe, de Boateng tényleg nem kap új szerződést. Flick a vereség után nem kommentálta a dolgot, de volt egy érdekes megjegyzése: “Nem kell mindent megválaszolnom, mert nem szeretném. Egy kicsit színészkednem is kell.”

Kép


Az esetet és a felek kapcsolatát természetesen a sajtó is felkapta, ami ismét a Flick jövőjével kapcsolatos híreszteléseket erősítette fel. Rummeniggének a BILD hasábjain kellett felemelnie a hangját a pletykák és a két szakember miatt.

“Ennek a témának véget kell vetni! Felesleges, hogy mindig kommentálni kell – főleg, hogy a szezon utolsó szakaszában hét ponttal vezetjük a Bundesligát és a 3-2-es vereség ellenére van esélyünk továbbjutni a Bajnokok Ligájában is. Nyugalomra van szükségünk és arra, hogy a lényegre koncentráljunk. Mindannyiunknak össze kell fognunk, harmonikusan, lojálisan és professzionálisan kell együtt dolgoznunk. Ez az egyértelmű követelésem a sportszakmai vezetés felé. A Bayernt mindig ez tette kivételessé.”

Ettől vajon megváltozik a helyzet?

Salihamidzicset támadják – a klub és a családja kiáll mellette
Lewandowski bevethető, Gnabry is labdázik
100 millió eurót keresett a Bayern a Bajnokok Ligájában
Lewandowski egyre jobb állapotnak örvend
Kimmich megvált az ügynökségétől – “Ki akarok állni magam mellett”
Gnabry koronavírusos lett
Klose úgy felrúgta Sarrt, hogy félbe kellett hagynia az edzést
MAGYAR VÁLOGATOTT JÁTÉKOST AKAR A BAYERN (áprilisi tréfa)
Sokk: Lewandowski több hétre dőlt ki
Davies a menekültek nagykövete lett
Choupo-Moting egy baki miatt nem lesz ott a válogatottban
Krüger gyesre megy, megvan az utódja
Kallénak elege van – “Ez a követelésem a sportvezetés felé”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top