Bundesliga

Flick: Pár akadémista is kerettag lesz / Goretzka, Süle és Lucas is kihagyja a meccset

Hansi Flick a Union Berlin elleni bajnoki előtt nyilatkozott a sajtónak.

A sérültekről: Leon Goretzka, Niklas Süle, Lucas Hernández és Marc Roca is ki fogja hagyni a holnapi mérkőzést. Marc a Leipzig elleni mérkőzés után sérült meg. Elkezdte az edzést, de hamar abba kellett hagynia. Lucasnak kisebb zúzódása van, aminek ugyan semmi köze a hasizmához, mégis fájdalmas. Reméljük Leon és Lucas bevethető lesz Párizsban. Niklas és Leon izomproblémákkal küszködik, de Leon sérülése kevésbé komoly. Niklas nem lesz ott Párizsban.

A meccshez való hozzáállásról: Nyerni akarunk az Union ellen is, de biztos nehéz lesz. Biztosra akarunk menni, hogy kontrollárni tudjuk a játékosaink munkaterhelését. De a három pont a fő célunk.

Amikor a jövőjéről kérdezték, Flick csak annyival válaszolt: „Következő kérdés!”

FC Bayern: Talent Christopher Scott gegen Leipzig erstmals im Kader

Scott játékára nagy esély van.

Az utazó fiatalokról: Velünk lesz pár fiatal játékosunk. Christopher Scott már ott volt velünk múlt héten a Lipcse ellen is. A többiek is játéklehetőséget fognak kapni. Tanguy Nianzou esetében még túl korai 90 percnyi játékról beszélnünk. De úgy tervezzük, hogy velünk jön. Két komoly sérülése volt és sok időt kellett kihagynia. Egyébként nagyon erős a fejjátéka és agresszív is. Fiatal és nagy potenciállal rendelkezik.

Christopher Scottról: Kell alternatíva a támadósorba és Chris minden poszton tud játszani elől. Jó érzés, hogy támaszkodni tudunk ezekre az akadémiai játékosokra, köszönhetően a Campusnak. Chris gyors, tud cselezni és ha játszik, nincs veszítenivalója. Szabadon focizhat.

Sanéról és Pavardról: Könnyed futóedzést végeztek, mindez pedig jót tett nekik. Az elmúlt hetekben sokat játszottak. Szóval most fontos, hogy ezt észben tartsuk és kicsit lelassítsunk. Az ezutáni néhány meccsen ez sokat fog rajtuk lendíteni.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top