Bajnokok Ligája

PSG: „Meg akarjuk nyerni a mérkőzést”

A Paris SG müncheni sajtótájékoztatóján Pochettino és Marquinhos állták az újságírók kérdéseit.

Pochettino:

A Bayern a címvédő és a világbajnok. Tudjuk, hogy nagyszerű csapatuk van, de magabiztosak vagyunk és ismerjük a saját kvalitásainkat is. Meg akarjuk nyerni a mérkőzést.

A Bayern támadójátéka kiegyensúlyozott, nagyon jól szervezett csapat – magas védelmi vonallal játszanak és a támadójátékosaikkal képesek bármikor eldönteni egy mérkőzést. Meg kell próbálnunk a veszélyes területeken nem elvesztegetni a labdát.

A Bayernnél és nálunk is vannak hiányzók. El kell fogadnunk a jelenlegi helyzetet. Egy csapat kvalitását az is jelzi, hogyan tudja kezelni az ilyen szituációkat.

Az emberek Neymarról és Mbappéról beszélnek, de az általam összeállított csapatnak kell megdolgoznia a győzelemért. A döntőhöz képest most teljesen másak a körülmények, két mérkőzés lesz. Ami a sportszakmai revanst illeti, természetesen mindig jelen van, elsősorban viszont kihívást jelent egy ilyen erős csapatot legyőzni, mint a Bayern.

Bármelyik ittlévő játékosunk bekerülhet a kezdőcsapatba. A Bayern erőssége az egész csapatban rejlik. Ha valaki úgy nyeri meg a Bajnokok Ligáját vagy a Klub VB-t, mint ők, akkor a keretük jó. Lewandowski és Gnabry jó játékosok, de nálunk is hasonló a helyzet. Tudni kell kezelni ezeket a szituációkat.



/media/202143/_g1a4472.jpg

„Bonyolult az út a Wembleyig” | Reakciók a BL-sorsolás után
Sorsoltak a BL-ben: az Arsenal lesz az ellenfelünk!
Rómában el volt vetve, Münchenben fordult a kocka | Bayern 3-0 Lazio
Niemals aufgeben! | Beharangozó: Bayern-Lazio
„Az a munkám, hogy támogassam a csapatot” | Sajtótájékoztató: Bayern-Lazio
Újabb pofon, ezúttal Rómában | Lazio 1-0 Bayern
Mit kapnak a bajor fanok Valentin-napra? | Beharangozó: Lazio-Bayern
„De Ligtnek fájdalmai voltak, azért nem kezdett” | Sajtótájékoztató: Lazio-Bayern
“Mindkét meccsen győzni akarunk” | Minden infó a Lazio elleni nyolcaddöntőről
Győzelem az Old Traffordon I United 0-1 Bayern
A kiütött sztárok bokszolnak | Beharangozó: United-Bayern
„Bajnokként kell viselkednünk” | Sajtótájékoztató: United-Bayern

Marquinhos:

Ezek mindig nagyszerű pillanatok, az ilyen ellenfelek ellen különlegesen motivált az ember. Van még egy napunk elemezni a csapatukat. Tudjuk, hogy nagyszerű játékosaik vannak és remek formának örvendenek, idén még veretlenek a Bajnokok Ligájában. Erős mecset kell játszanunk, hogy jó eredménnyel utazhassunk haza. Az ilyen meccseken apró részletek döntenek.

Nem bosszúként tekintünk erre a mecsre. Másak a körülmények, másik edzőnk van, volt pár távozónk is. Nagy mérkőzés vár ránk, szükségünk van az egyéni kvalitásokra és a csapatteljesítményre is. Ha mindenki hozza a teljesítményét, az egyéni kvalitások érvényesülnek majd.

 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top