Bajnokok Ligája

Flick: Gnabry valószínűleg nem játszik / Boateng ügyét nem kommentálnám

A PSG elleni mérkőzéssel kapcsolatos sajtótájékoztatón Hansi Flick mellett Benjamin Pavard válaszolt az újságírók kérdéseire.

HANSI FLICK

„Nem tudom, hogy az ellenfél részéről mennyire lesz más ez a meccs, mint a döntő, nálunk nincs jelentősége. Ez egy új meccs lesz, a PSG-nek új edzője van, újak az előfeltételek. Be akarunk jutni a negyeddöntőbe és koncentráltan akarunk játszani.”

„Marc Roca vasárnap megsérült, ezért nincs velünk. Sergének a torka fáj, minden valószínűség szerint nem fog játszani.”

„Összetettebbek vagyunk, megpróbáljuk zárni a réseket. Ez a tervünk holnapra is. Labdabirtoklásnál jól kell helyezkednünk, hogy gyorsan nyomás alá tudjuk helyezni az ellenfelet.”

„Tanguy fél évig nem játszott. Ő egy fiatal és nagyon tehetséges játékos, tíz napja edz velünk – reméljük, hogy újabb sérülés nélkül is megmutathatja a kvalitásait.”

„Természetesen szoktam beszélgetni a játékosokkal. Choupo egy fontos játékosunk, a Leipzig ellen bizonyította a képességeit. A csapatban is fontos szerepe van, mert egy jó srác. Örülünk, hogy a sorainkban tudhatjuk őt.”



Boateng ügyét nyitva tartom – nem tudom, hogy igaz-e, az elkövetkezendő hetekben megtudjuk. A meccs előtt egyszerűen nem szeretnék erről semmit sem mondani. Nem tudom, hogyan juthatott el a médiába. Mindenki tudja, hogy miképp állok Jerome-hoz és mi a véleményem róla. Nagyon koncentráltan dolgozik és ez egy jó alap a jó teljesítményéhez. Nagyon jó, ha ilyen játékosa lehet az embernek. Többet nem szeretnék erről mondani.”

„Meglátom hogyan állítjuk fel a csapatot, de aki ma ott volt a záróedzésen, az játszhat holnap. Néha megérzés alapján is döntök, ezért nyitva akarom tartani magamnak ezt a kérdést. Ezen a szinten mindenkinek fel kell készülnie arra, hogy játszik.”

„Pavard jelenleg a jobboldalon játszik – tudom, hogy középen akar és ott is tud, már bizonyította. Képes több poszton is játszani, és ez mindig jó dolog.”

„Nem sok dolog változott a döntőhöz képest. Amikor nálunk a labda, szervezettnek kell lennünk és gondolnunk kell a védekezésre is. Fontos lesz, hogy a támadásainkat magabiztosan, a Leipzig elleni meccshez képest kicsit határozotttabban vezessük végig. Adódnak majd olyan szituációk, amikor jobban és következetesebben kell játszanunk, mint a hétvégén.”

„Manu megmutatta, hogy mennyire világklasszis. Ha van egy ilyen kapusod, az csak előny lehet.”

„A párizsiaknak stabil védelmük, jó kapusuk és elől természetesen magas minőségük van. Állnunk kell a réseket. Ez az a feladat, amelyet holnap meg kell valósítanunk.”

„Christopher Scottot azért vittük magunkkal Lipcsébe, mert volt egy felszabadult helyünk. Gyors és jó a labdával – a PSG ellen nem lesz itt, a hétvégén már igen.

„Bonyolult az út a Wembleyig” | Reakciók a BL-sorsolás után
Sorsoltak a BL-ben: az Arsenal lesz az ellenfelünk!
Rómában el volt vetve, Münchenben fordult a kocka | Bayern 3-0 Lazio
Niemals aufgeben! | Beharangozó: Bayern-Lazio
„Az a munkám, hogy támogassam a csapatot” | Sajtótájékoztató: Bayern-Lazio
Újabb pofon, ezúttal Rómában | Lazio 1-0 Bayern
Mit kapnak a bajor fanok Valentin-napra? | Beharangozó: Lazio-Bayern
„De Ligtnek fájdalmai voltak, azért nem kezdett” | Sajtótájékoztató: Lazio-Bayern
“Mindkét meccsen győzni akarunk” | Minden infó a Lazio elleni nyolcaddöntőről
Győzelem az Old Traffordon I United 0-1 Bayern
A kiütött sztárok bokszolnak | Beharangozó: United-Bayern
„Bajnokként kell viselkednünk” | Sajtótájékoztató: United-Bayern



BENJAMIN PAVARD

„A francia válogatottban nem nagyon beszéltünk erről, mert elég fontos mérkőzéseink voltak. A PSG számára ez olyan lesz, mint egy revans. Mi teljesen nyugodtak vagyunk, két meccs áll előttünk, mindkettőt meg is akarjuk nyerni.”

„Mbappé egy világklasszis-játékos, a válogatottban és a PSG-ben is – a barátom, de holnap az ellenfelem lesz. Fontos a csapata számára, de a PSG-nek vannak más nagyszerű játékosai is, akikre koncentrálnunk kell.”

„Upamecano egy nagyon jó játékos, ezt bizonyítja Lipcsében – illetve jelzi az is, hogy már a válogatottba is kapott meghívást.”

„Mennyi esély van az elődöntőre? Szerintem 50:50. Két meccset játszunk egy óriási csapat ellen, nagyon oda kell figyelnünk.”

„Számomra nagyobb örömet jelent középen játszani, de jelenleg a szélen teszem ezt. Biztosan beszélünk majd erről, de most nem foglalkozom ezzel a kérdéssel, középen és a szélen is bevethető vagyok.”

„Lewandowski kiesése nem változtat nagyon sokat. Ő a világ legjobb támadója, ettől függetlenül vannak nagyon jó játékosaink, akik képesek betölteni a pozíciót. Choupo a Leipzig ellen jó volt. Lewa természetesen hiányzik, de úgy vágunk neki a meccsnek, mint mindig.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top