Bajnokok Ligája

FCB-PSG nyilatkozatok – „A Bayern ereje a keretében van”

A mérkőzés előtti napokban megjelenő, párharccal kapcsolatos nyilatkozatokból idéztünk.

Mauricio Pochettino: Nem vagyunk idióták, a Bayern nem egy könnyű ellenfél, ők Európa bajnokai. De nem kell alábecsülnünk magunkat. Tisztelettel, de azzal a céllal megyünk Münchenbe, hogy továbbjussunk az elődöntőbe. A Bayern nem csak Lewandowskiból áll, aki egy nagyszerű játékos. A Bayern igazi ereje a kerete, a csapata, komoly erőt képviselnek.

Presnel Kimpembe: Preferáltam volna, ha Lewandowski is játszhat. Vetélytárs vagyok, szeretek a legjobbak ellen játszani. De attól függetlenül, hogy nem lesz ott, semmi sem változik, a Bayern egy remek csapat. Amint megtudtam, hogy őket kapjuk, már hívtam is Kingsleyt FaceTime-on. Örültünk, hogy találkozhatunk.

Kylian Mbappé: Lewandowski egy nagyszerű játékos, a távolléte jó hír számunkra – bár nem szeretek örülni más sérülésének. A Bajnokok Ligájában csak nagycsapatok vannak, a Bayern pedig az egyik fő favorit. Nem félunk. Játszani fogunk a magunk minőségében, meglátjuk ez hova vezet majd.

Thilo Kehrer: Természetesen frusztráltak voltunk a döntő után, de időközben ez átváltott motiváltsággá – ez most még nagyobbá vált, meg akarjuk nyerni a Bajnokok Ligáját.

Keylor Navas: A Bayern ellen nem szabad hibázni, de meggyőződésem, hogy megvannak a győzelemhez szükséges fegyvereink. Manu remek kapus, de nem teszem személyessé kettőnk párharcát. Nem teniszmeccset játszunk, nem állunk ott szemtől szembe egymással.

Leandro Paredes: A csapat 100 százalékban készen áll. Nagyon szeretnénk jól teljesíteni, ez a mérkőzés nagy motivációt jelent számunkra a szezonhajrában. Nagyon nehéz lesz, de a döntőhöz és a végső győzelemhez a legjobbakkal kell szembenéznünk – épp ez történik. Nehéz csoportból mentünk tovább, majd jött a Barca, most pedig a Bayern. Készen kell állnunk bárkivel szembeszállni.



Csökkentette Kylian Mbappé árcéduláját a Paris Saint-Germain - Liner.hu

Eric Maxim Choupo-Moting: Nagyon jók ez esélyeink, de szerintem a Bajnokok Ligáját nehezebb megvédeni, mint megnyerni. Mindenki a Bayernt vadássza, minket látnak a világ legjobbjainak, mindenki minket akar megverni. Nem fogjuk félvállról vállalni a PSG-t.

Thomas Müller: A Bajnokok Ligája mindig különleges, főleg címvédőként. Sok mérkőzést abszolváltam itt, de még mindig ez a hab a tortán, feltétlenül tovább akarunk jutni a következő fordulóba. A PSG-vel egy nagyon erős ellenfelet kaptunk, érdekes meccsek lesznek. Az ember a legjobbak ellen akar játszani – és győzni.

Hamit Altintop, a Bayern egykori játékosa és az isztambuli döntő nagykövete: Lewandowski sérülése megváltoztat mindent. Ezelőtt azt hittem, hogy két meccsen keresztül a Bayern a favorit, de most, nélküle nagyon érdekes lesz. Neymar pedig visszatért, ami még bonyoltabbá teheti a dolgokat a németek számára. Szerintem a Manchester City és a Real Madrid játssza majd a döntőt. De remélem, hogy a Bayern lesz ott.

„Bonyolult az út a Wembleyig” | Reakciók a BL-sorsolás után
Sorsoltak a BL-ben: az Arsenal lesz az ellenfelünk!
Rómában el volt vetve, Münchenben fordult a kocka | Bayern 3-0 Lazio
Niemals aufgeben! | Beharangozó: Bayern-Lazio
„Az a munkám, hogy támogassam a csapatot” | Sajtótájékoztató: Bayern-Lazio
Újabb pofon, ezúttal Rómában | Lazio 1-0 Bayern
Mit kapnak a bajor fanok Valentin-napra? | Beharangozó: Lazio-Bayern
„De Ligtnek fájdalmai voltak, azért nem kezdett” | Sajtótájékoztató: Lazio-Bayern
“Mindkét meccsen győzni akarunk” | Minden infó a Lazio elleni nyolcaddöntőről
Győzelem az Old Traffordon I United 0-1 Bayern
A kiütött sztárok bokszolnak | Beharangozó: United-Bayern
„Bajnokként kell viselkednünk” | Sajtótájékoztató: United-Bayern

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top