Akadémia

Edzőváltás a Bayernnél

A harmadosztály végjátéka előtt személyi változás történt a Bayern II edzői pozíciójában: Holger Seitzet az U19-es csapat trénerpárosa, Danny Schwarz és Martín Demichelis váltják.

Holger Seitz, a Campus sportvezetője csak beugróként lett a „kisbayern” edzője, ugyanis Sebastian Hoeness megfelelő utódját nem találta meg a klub.

Salihamidzic: „Sebastian Hoeness távozása után Holger Seitz világossá tette, hogy ideiglenesen veszi át az amatőrcsapat irányítását –  mindaddig, amíg nem találunk egy megfelelő utódot. Holger intenzív feladatokat látott el a Campuson, de Danny Schwarz-cal és Martín Demichelisszel megegyeztünk, hogy Holger utódjai lesznek. Mindenki érdekében hoztuk meg ezt a döntést.”



Im Interesse aller": Demichelis und Schwarz lösen den Niederbayer Holger  Seitz ab | heimatsport.de

Az edzőpárosnak lehetősége van különösebb átállás nélkül munkába állni, ugyanis a pandémia miatt az U19-es bajnokság is szünetel. Schwarz és Demichelis korábban már az U17-es és az említett U19-es csapatnál is dolgoztak együtt.

Seitz: „Szívesen álltam edzőként a pálya mellett, de az U23-mas csapat és a 3. Liga, valamint a sportvezetőként való feladatok sokat követeltek tőlem. Különösen most – amikor már a következő szezonra való tervezés zajlik – fontos, hogy vezetőként, teljes mértékben a soron következő döntésekre koncentrálhassak.”

Holger Seitz szombaton, a Lübeck elleni hazai meccsen még ott lesz a címvédő, jelenleg 15. helyen álló csapat mellett a pályán.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top