Egyéb

MAGYAR VÁLOGATOTT JÁTÉKOST AKAR A BAYERN (áprilisi tréfa)



A Bayernszektor.hu és a BILD információi szerint a Bayern München nem csak kinézte magának, de feltétlenül le is akarja igazolni a magyar válogatott 26 éves játékosát, az Osijekben szereplő Kleinheisler Lászlót! Ezt később Karl-Heinz Rummenigge is megerősítette.

Christian Fake, a német lap újságírója további, elképesztő információkkal tudott szolgálni az esetleges transzfer kapcsán: A Bayernnek nem csak a klasszis játéka miatt, hanem azért is kell László, mert németes neve van, illetve időközben egyre jobban beszéli a germán nyelvet is.

Rummenigge egy hajnalban adott Skype-nyilatkozat során megerősítte a Salihamidzic fiától származó információinkat.




„Lacikát a 2015-ös, Norvégia elleni mérkőzés óta figyeljük. Csodálatos gólt lőtt akkor, azóta a Vidiben, a Werderben, a Darmstadtban, a Fradiban, az Astanában és az Osijekben nyújtott teljesítményét is folyamatosan pásztázzuk. A kazah élvonalban Brazzo többször álruhában jelent meg, hogy jobban szemügyre vegye a mit sem sejtő klasszis játékát. Végül az Andorra ellen lőtt gólja után döntött a klub felügyelőbizottsága és Hansi Flick egyhangúan: Wir brauchen Laszlo. Er oder nix!” (szükségünk van Lászlóra – ő vagy senki – a szerk.)

Információink szerint a kazincbarcikai születésű Kleinheisler jelenleg remekül érzi magát a horvát élvonalban és nem szívesen igazolna mindenáron Münchenbe – csak egy kiugró ajánlat és egy szerződésbe fektetett játékgarancia esetén fogadná el a Rekordbajnok ajánlatát.

Úgy hírlik, hogy a Bayern képes lenne ebbe belemenni, sőt, akár Goretzka, Kimmich, Müller, Coman, Gnabry és Sané is hajlandó lenne ajándékozni egy pár mérkőzést László számára.

MAGYAR VÁLOGATOTT JÁTÉKOST AKAR A BAYERN (áprilisi tréfa)
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top