Egyéb

Choupo-Moting egy baki miatt nem lesz ott a válogatottban

Eric Maxim Choupo-Moting különös ok miatt nem állhat Kamerun rendelkezésére a válogatott soron következő, Zöld-foki Köztársaság és Ruanda elleni mérkőzésein.

Amikor Kamerun közzétette a nevezettek listáját, Choupo-Moting neve nem szerepelt rajta – később a válogatott portugál kapitánya, Antonio Conceiao egy sajtótájékoztatón elmondta: azért nem, mert a Bayern támadója nem reagált a szövetség megkeresésére.

Choupo-Moting apja az afrikai Naja TV-nek beszélt arról, hogy mi állt a félreértés hátterében.

„A szövetség megkeresett, hogy megtudják mi a probléma, én pedig felvettem a kapcsolatot a Bayernnel, ők elmondták, hogy nem kapták meg a meghívót. Később megtudtam, hogy a „Fecafoot” elnézést kért a Bayerntől, amiért nem küldték el a meghívót. Rossz email címet adtak meg és ezt csak hétfőn vették észre… ha meghívókat küldenek, küldjék a jó címre. Ha nem ez történik, akkor érthetetlen, hogy miért a klubot vagy Maximot hibáztatják.”

Nem először fordult elő hasonló baki Choupo-Motinggal – 2011-ben egy hibás faxgép miatt nem jött létre a HSV és a Köln közötti átigazolás – nem érkeztek meg időben a papírok.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top